JCEUtils

Moderator: pe7er

Forum rules
Forum Regels
Locked
User avatar
pjotr
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 995
Joined: Thu Aug 18, 2005 1:00 pm
Location: Gouda
Contact:

JCEUtils

Post by pjotr » Thu Jan 18, 2007 8:30 pm

Als ik de mambot JCEUtils publiceer (mogelijkheid om plaatjes bijv. als lightbox te tonen) verschijnt van mijn website alleen de kop in beeld in IE. Het menu en artikelen bliven blanco. In FF wordt alles wel getoond en werkt de lightbox ook.
Is dit een bekend verschijnsel?
Peter Keijser

User avatar
renem
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2465
Joined: Tue Aug 23, 2005 11:04 am

Re: JCEUtils

Post by renem » Thu Feb 22, 2007 10:43 am

Kan goed zijn dat je een javascript conflict hebt heb ik op sommige sites ook anderen werken weer perfect.
"Het mooie aan standaards is dat er zoveel zijn om tussen te kiezen.." 
Layoutproblemen Zie>> http://forum.joomla.org/index.php/topic,17708.0.html


Locked

Return to “Mambots 1.0.x”