Print button buiten content zone?

Moderator: pe7er

Forum rules
Forum Regels
Locked
Simon
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 40
Joined: Tue Aug 23, 2005 5:57 pm

Print button buiten content zone?

Post by Simon » Sat Jan 27, 2007 7:18 am

Heeft iemand een idee...how to do this...:-) 

User avatar
dam-man
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 7961
Joined: Fri Sep 09, 2005 2:13 pm
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Print button buiten content zone?

Post by dam-man » Sat Jan 27, 2007 1:26 pm

Heb je ook een url, dan kunnen we zien wat het probleem is?
Je uitleg is een beetje matig namelijk, dan wordt het moeilijk bekijken wat je precies wilt..
Robert Dam - Joomla Forum Moderator
Dutch Boards | Joomla Coding Boards | English Support Boards

User avatar
sc00zy
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 9530
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:07 am
Location: Assen, Netherlands
Contact:

Re: Print button buiten content zone?

Post by sc00zy » Sat Jan 27, 2007 4:57 pm

dam-man wrote: Heb je ook een url, dan kunnen we zien wat het probleem is?
Je uitleg is een beetje matig namelijk, dan wordt het moeilijk bekijken wat je precies wilt..
Inderdaad :)
Arjan Menger
https://welldotcom.nl - Puntgaaf Internetbureau

Simon
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 40
Joined: Tue Aug 23, 2005 5:57 pm

Re: Print button buiten content zone?

Post by Simon » Sun Jan 28, 2007 8:34 am

Ok je hebt gelijk dit needs een betere uitleg..:-)

Stel je voor dat je de print button lager op de pagina wel hebben. Omdat het ontwerp van de opdrachtgever ndit nu eenmaal vraagt...:-(

Nieuwe div aangemaakt...  . De div juist op de pagina's gepositioneerd..

Nu de printbutton nog "aanleren" dat hij/zij in die div gaat staan...:-) 

En ben hier even de draad kwijt en kan ook niets vinden op het forum...:-)
Last edited by Simon on Sun Jan 28, 2007 9:31 am, edited 1 time in total.

User avatar
dam-man
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 7961
Joined: Fri Sep 09, 2005 2:13 pm
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Print button buiten content zone?

Post by dam-man » Sun Jan 28, 2007 12:53 pm

Dat zal moeilijk worden, omdat de print button gedefinieert wordt in com_content Rechtsboven aan in de pagina.
Dus dan zal je core hacks moeten gaan doen.
Robert Dam - Joomla Forum Moderator
Dutch Boards | Joomla Coding Boards | English Support Boards

User avatar
sc00zy
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 9530
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:07 am
Location: Assen, Netherlands
Contact:

Re: Print button buiten content zone?

Post by sc00zy » Sun Jan 28, 2007 1:15 pm

dam-man wrote: Dat zal moeilijk worden, omdat de print button gedefinieert wordt in com_content Rechtsboven aan in de pagina.
Dus dan zal je core hacks moeten gaan doen.
Of je zet deze globaal uit en je maakt een eigen mambot die op de gewenste plek de button laat zien.
Arjan Menger
https://welldotcom.nl - Puntgaaf Internetbureau

Simon
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 40
Joined: Tue Aug 23, 2005 5:57 pm

Re: Print button buiten content zone?

Post by Simon » Sun Jan 28, 2007 3:25 pm

Ja....die Mambot!!!  Hoe maak je die? Wat ook kan is volgens mij een  "user module" met de a ref erin om de print pop up te openen...

Kan alleen nergens de juiste link vinden moet ziets zijn als:



Any ideas?

User avatar
sc00zy
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 9530
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:07 am
Location: Assen, Netherlands
Contact:

Re: Print button buiten content zone?

Post by sc00zy » Sun Jan 28, 2007 3:26 pm

Geen idee, maar er lopen hier genoeg techneuten rond ;)

Mod: Verplaatst van Algemene vragen naar Mambots forum.
Arjan Menger
https://welldotcom.nl - Puntgaaf Internetbureau


Locked

Return to “Mambots 1.0.x”