JCE probleem

Moderator: pe7er

Forum rules
Forum Regels
Locked
witje
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 23
Joined: Mon Mar 13, 2006 1:31 pm

JCE probleem

Post by witje » Mon Feb 19, 2007 4:53 pm

Hallo,

Ik gebruik joomla 1.012, in combinatie met de  laaste versies van JCE comp. en bot plus de benodigde plugins zoals Imagemanager SE enz.
Wat ik niet begrijp is het volgende:
Als ik via de ImagemanagerSE iets wil invoegen, dan krijg ik een blank scherm, zie bijlage.
Dit gebeurt zowel in IE 6.0 als FF 2.0. Het leegmaken van het cache geheugen en cookies verwijderen wil in dit geval ook niet helpen.
Andere editors is geen optie, omdat dit ook niet werkt, en JCE toch een van de weinige is met een goede Image manager. Als het werkt!
Wat ik vreemd vind, is dat dit probleem zich niet voordoet op een andere site, terwijl het hier om de zelfde server gaat en ik exact dezelfde programma's heb geinstalleerd. Ook zijn aan bepaalde mappen dezelfde rechten gegeven.
Ik heb gekeken op het forum voor een oplossing, en dacht die te vinden in het installeren van Admincomp. 1.05 en de verdere benodigheden voor JCE 1.0.X. Dit heeft niet geholpen.

Wie weet hier de oplossing voor?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
renem
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2465
Joined: Tue Aug 23, 2005 11:04 am

Re: JCE probleem

Post by renem » Mon Feb 19, 2007 9:29 pm

Ik heb die versie ook nog nooit goed aan de praat gehad, probeer de oude serie eens deze werkt perfect.

dus niet 1.1 maar de 1.0 versie volgens mij 1.04
"Het mooie aan standaards is dat er zoveel zijn om tussen te kiezen.." 
Layoutproblemen Zie>> http://forum.joomla.org/index.php/topic,17708.0.html

User avatar
TvB
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 376
Joined: Tue Aug 23, 2005 5:27 pm
Location: Roden

Re: JCE probleem

Post by TvB » Tue Feb 20, 2007 6:20 pm

Inderdaad, Renem: 1.0.4
Ik had dezelfde problemen met de bêta-versie

User avatar
sc00zy
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 9530
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:07 am
Location: Assen, Netherlands
Contact:

Re: JCE probleem

Post by sc00zy » Tue Feb 20, 2007 11:33 pm

Lijkt me duidelijk ;D

Wil je je eerste bericht even aanpassen zodat iedereen kan zien dat het is opgelost?
Message icon (Bericht icoon): Solved Image

Bedankt!
Arjan Menger
https://welldotcom.nl - Puntgaaf Internetbureau


Locked

Return to “Mambots 1.0.x”