html editor heeft er geen zin in.

Moderator: pe7er

Forum rules
Forum Regels
Locked
User avatar
theflyingdutchman
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 422
Joined: Wed Feb 01, 2006 4:53 pm
Location: 't schone brabant
Contact:

html editor heeft er geen zin in.

Post by theflyingdutchman » Thu Feb 22, 2007 12:23 am

Hoi

Om de een of andere reden kan ik geen html editors meer gebruiken.
(krijg groot wit nieuw scherm)

geld zowel voor html gedeelte als voor toevoegen van een hyperlink.
heb inmiddels verschillende bots gedownload maar steeds weer hetzelfde witte scherm  :-\

heb momenteel jce draaien en die geeft op een andere site geen probleem maar hier dus wel.
iemand een idee?

Groet
Peter
Last edited by theflyingdutchman on Thu Feb 22, 2007 12:06 pm, edited 1 time in total.
Je moet toch ergens in geloven, ik geloof dat ik nog maar een biertje pak.

User avatar
sc00zy
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 9529
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:07 am
Location: Assen, Netherlands
Contact:

Re: html editor heeft er geen zin in.

Post by sc00zy » Thu Feb 22, 2007 1:00 am

Heb je misschien bij de User Manager de editor op NO WYSIWYG gezet bij jouw gebruiker?
Arjan Menger
https://welldotcom.nl - Puntgaaf Internetbureau

User avatar
renem
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2465
Joined: Tue Aug 23, 2005 11:04 am

Re: html editor heeft er geen zin in.

Post by renem » Thu Feb 22, 2007 9:07 am

bedoel je met wit scherm leek edit scherm of is de hele site wit?
"Het mooie aan standaards is dat er zoveel zijn om tussen te kiezen.." 
Layoutproblemen Zie>> http://forum.joomla.org/index.php/topic,17708.0.html

User avatar
theflyingdutchman
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 422
Joined: Wed Feb 01, 2006 4:53 pm
Location: 't schone brabant
Contact:

Re: html editor heeft er geen zin in.

Post by theflyingdutchman » Thu Feb 22, 2007 9:13 am

blanco editor scherm verschijnt in een pop-up
dus geen update, cancel button etc kan er ook niks in typen.
Je moet toch ergens in geloven, ik geloof dat ik nog maar een biertje pak.

User avatar
renem
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2465
Joined: Tue Aug 23, 2005 11:04 am

Re: html editor heeft er geen zin in.

Post by renem » Thu Feb 22, 2007 10:41 am

Normaal gesproken wordt een editor toch inline geladen en niet in een popup? Of is dat nu juist het probleem?
"Het mooie aan standaards is dat er zoveel zijn om tussen te kiezen.." 
Layoutproblemen Zie>> http://forum.joomla.org/index.php/topic,17708.0.html

User avatar
theflyingdutchman
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 422
Joined: Wed Feb 01, 2006 4:53 pm
Location: 't schone brabant
Contact:

Re: html editor heeft er geen zin in.

Post by theflyingdutchman » Thu Feb 22, 2007 12:06 pm

sc00zy wrote: Heb je misschien bij de User Manager de editor op NO WYSIWYG gezet bij jouw gebruiker?
dit was inderdaad 1 van de dingen.

en met betrekking tot jce had ik wel de bot geinstalleerd maar was alleen het component vergeten.
toch wel vreemd dat de standaard editor het (nog) steeds niet doet)

Groet
Peter
Je moet toch ergens in geloven, ik geloof dat ik nog maar een biertje pak.

User avatar
theflyingdutchman
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 422
Joined: Wed Feb 01, 2006 4:53 pm
Location: 't schone brabant
Contact:

Re: html editor heeft er geen zin in.

Post by theflyingdutchman » Thu Feb 22, 2007 12:07 pm

renem wrote: Normaal gesproken wordt een editor toch inline geladen en niet in een popup? Of is dat nu juist het probleem?
wellicht is een pop up niet de juiste benaming, maar er wordt iniedergeval een nieuw scherm geopend.
Je moet toch ergens in geloven, ik geloof dat ik nog maar een biertje pak.


Locked

Return to “Mambots 1.0.x”