Page 1 of 1

JCE > mediamanager plugin

Posted: Thu Feb 22, 2007 9:45 pm
by pjotr
In JCE heb ik de plugin 'streaming media manager' geïnstalleerd. Een filmpje wordt in IE goed getoond, inclusief de bedieningsknoppen. In FF ontbreken de knoppen en zie je het filmpje half (loopt uit beeld). Zie de link http://www.cvvdejodanboys.nl/index.php? ... 0&Itemid=1

Is er een instelling om het filmpje ook in FF goed te tonen?

Re: JCE > mediamanager plugin

Posted: Thu Feb 22, 2007 9:53 pm
by pe7er
Ik denk dat het niet alleen aan FireFox ligt, maar ook aan de schermresolutie.
In FF1.5 op 1280x1024 ontbreken er geen knoppen en loopt het filmpje niet uit beeld.

Kun je het eens testen met een andere template?

Re: JCE > mediamanager plugin

Posted: Fri Feb 23, 2007 11:05 am
by sc00zy
Hier in FF 1.5 zie ik wel knoppen maar het filmpje zie ik niet helemaal. Misschien kun je de AllVideo's Plugin eens proberen?
http://extensions.joomla.org/component/ ... Itemid,35/

Re: JCE > mediamanager plugin

Posted: Fri Feb 23, 2007 11:11 am
by pjotr
Bedankt voor jullie reacties, Ik ga het vanavond uitproberen (zit nu op mijn werk. Ik laat het resultaat nog weten.

Re: JCE > mediamanager plugin

Posted: Fri Feb 23, 2007 3:51 pm
by pjotr
De AllVideo plugin is een uitkomst. Zowel in IE als FF gaat het nu goed. Plus het voordeel van het plaatsen van filmpjes die niet op je eigen website staan ([youtube] e.d.), scheelt ruimte.

Nog wel een aanvullende vraag, een filmpje van bijv. [youtube], kost geen webruimte, maar kost dit wel bandbreedte?

Re: JCE > mediamanager plugin

Posted: Fri Feb 23, 2007 4:46 pm
by yonex_nl
Bandbreedte gaat volgens mij ook via [youtube].... ideaal dus.

Re: JCE > mediamanager plugin

Posted: Fri Feb 23, 2007 5:01 pm
by pe7er
yonex_nl wrote:Bandbreedte gaat volgens mij ook via [youtube].... ideaal dus.
Klopt. Jouw site geeft alleen een verwijzing door aan de browser van de bezoeker.
De browser van jouw bezoeker plukt vervolgens het filmpje direct van [youtube].

PS: Het kan wel zijn dat de AllVideo plugin ineens voor een heleboel extra database queries zorgt.
Dit kun je testen met de Debug mode via: Menu=>Site=>Global Configuration> Site Tab: "Debug Site"

Re: JCE > mediamanager plugin

Posted: Fri Feb 23, 2007 5:52 pm
by pjotr
Bedankt voor jullie reacties.