Allvideos 2.4 google links werken niet in IE

Moderator: pe7er

Forum rules
Forum Regels
Locked
User avatar
slurfje
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 127
Joined: Wed Jan 11, 2006 5:50 pm
Location: Bunde
Contact:

Allvideos 2.4 google links werken niet in IE

Post by slurfje » Sun Sep 16, 2007 10:26 am

Ik heb een allvideos 2.4 probleem met het afspelen van google video's in IE.
Andere links zoals [youtube] werken verder prima. In FF worden google videos wel correct getoond..

Voor een link naar het probleem kijk hier: http://www.jeroenmaas.nl/index.php?opti ... &Itemid=53
Ik heb allerlij oplossingen voor dit probleem in het forum van JoomlaWorks bekeken maar de daar aangedragen 'oplossingen' werken helaas bij mij niet.

Is iemand bekend met het probleem en heeft iemand er een oplossing voor kunnen vinden?

Dank en groet,
J.
Last edited by slurfje on Mon Sep 17, 2007 8:38 pm, edited 1 time in total.

User avatar
babs
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 222
Joined: Fri Aug 19, 2005 4:11 pm
Location: Eindhoven, Netherlands
Contact:

Re: Allvideos 2.4 google links werken niet in IE

Post by babs » Mon Sep 24, 2007 6:34 pm

Heb zojuist op je site gekeken maar ik zie geen probleem ??

User avatar
slurfje
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 127
Joined: Wed Jan 11, 2006 5:50 pm
Location: Bunde
Contact:

Re: Allvideos 2.4 google links werken niet in IE

Post by slurfje » Mon Sep 24, 2007 6:58 pm

babs wrote: Heb zojuist op je site gekeken maar ik zie geen probleem ??
@Babs: Betekend dit dat de video in IE bij jou wél in het venster afspeelt?
J.

User avatar
babs
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 222
Joined: Fri Aug 19, 2005 4:11 pm
Location: Eindhoven, Netherlands
Contact:

Re: Allvideos 2.4 google links werken niet in IE

Post by babs » Mon Sep 24, 2007 7:24 pm

Ik maak gebruik IE7 en heb/zie geen enkel probleem 

User avatar
iGraphic
I've been banned!
Posts: 866
Joined: Mon May 01, 2006 7:10 pm
Location: België
Contact:

Re: Allvideos 2.4 google links werken niet in IE

Post by iGraphic » Tue Sep 25, 2007 6:10 pm

Ik zie in de laatste nieuwe versie van FireFox ook geen enkel probleem.

Welke versie van IE gebruik je?
http://www.igraphic.be

Binnenkort online.


Locked

Return to “Mambots 1.0.x”