JCE; invoegen Word-tekst

Moderator: pe7er

Forum rules
Forum Regels
Locked
User avatar
pjotr
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 995
Joined: Thu Aug 18, 2005 1:00 pm
Location: Gouda
Contact:

JCE; invoegen Word-tekst

Post by pjotr » Sun Sep 16, 2007 5:45 pm

Sinds ik de laatste versie van JCE heb geïnstalleerd werkt de knop "Word tekst invoegen" niet meer goed. Als ik de broncode bekijk zie ik nog heel veel Word-opmaak staan. Is dit probleem bekend of is hier een oplossing voor?
Last edited by pjotr on Sun Sep 16, 2007 8:18 pm, edited 1 time in total.
Peter Keijser

User avatar
iGraphic
I've been banned!
Posts: 866
Joined: Mon May 01, 2006 7:10 pm
Location: België
Contact:

Re: JCE; invoegen Word-tekst

Post by iGraphic » Sun Sep 16, 2007 8:09 pm

Heb je de laatste nieuwe versie van het component?
http://www.igraphic.be

Binnenkort online.

User avatar
pjotr
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 995
Joined: Thu Aug 18, 2005 1:00 pm
Location: Gouda
Contact:

Re: JCE; invoegen Word-tekst

Post by pjotr » Sun Sep 16, 2007 8:17 pm

Dat dacht ik (1.1.5), maar ik zie dat er weer een nieuwere versie (1.1.6) is. Ik ga deze wel installeren. De melding zal ik voorlopig sluiten.

Met de nieuwste versie (1.1.6) is het probleem idd opgelost.
Last edited by pjotr on Mon Sep 17, 2007 10:58 am, edited 1 time in total.
Peter Keijser


Locked

Return to “Mambots 1.0.x”