Ernstig probleem met Multithumb (is dat wel de oorzaak?)

Moderator: pe7er

Forum rules
Forum Regels
Locked
rikoos
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 299
Joined: Thu Jul 06, 2006 10:33 am

Ernstig probleem met Multithumb (is dat wel de oorzaak?)

Post by rikoos » Fri Sep 28, 2007 11:46 am

Hoi,

Ik heb een raar probleem waar ik nergens iets over kan vinden. Sinds enige dagen werkt  de Multithumb mambot raar. Wanneer er op een thumb geklikt is, komt netjes een popup omhoog maar de blijft fouten genereren.

Dit is de  foutmelding:

Code: Select all

afterUpdateInternal(undefined)effects.js (line 689)
event("afterUpdate")effects.js (line 309)
render(1)effects.js (line 299)
invoke(Object element=div#imageDataContainer.clearfix)prototype.js (line 308)
collect(Object element=div#imageDataContainer.clearfix, 0)prototype.js (line 252)
(no name)(Object element=div#imageDataContainer.clearfix)prototype.js (line 221)
_each(function())prototype.js (line 414)
each(function())prototype.js (line 219)
collect(function())prototype.js (line 251)
invoke("render")prototype.js (line 307)
update(1)effects.js (line 324)
render(1)effects.js (line 298)
loop(1190979767296)effects.js (line 270)
invoke(Object effects=[2] options=Object currentFrame=0)prototype.js (line 308)
collect(Object effects=[2] options=Object currentFrame=0, 0)prototype.js (line 252)
(no name)(Object effects=[2] options=Object currentFrame=0)prototype.js (line 221)
_each(function())prototype.js (line 414)
each(function())prototype.js (line 219)
collect(function())prototype.js (line 251)
invoke("loop")prototype.js (line 307)
loop()effects.js (line 225)
bind()prototype.js (line 52)
[Break on this error] setStyle(effect.element.firstChild, {bottom:
Dit komt wel honderden keren voorbij en de popup blijft wit :(

Nu heb ik de software opnieuw geinstalleerd en het blijft. Ook lightthumb gebrobeert en zelfde probleem  :'(

Waar kan ik verder zoeken/kijken want dit is voor ons een ernstig probleem.

Iemand suggesties?

Eventueel te checken op http://www.dancevenue.nl

Alvast bedankt.
Grt
Rick
Last edited by rikoos on Tue Oct 02, 2007 8:15 am, edited 1 time in total.

User avatar
dam-man
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 7961
Joined: Fri Sep 09, 2005 2:13 pm
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Ernstig probleem met Multithumb (is dat wel de oorzaak?)

Post by dam-man » Tue Oct 02, 2007 5:44 am

En welke gebruik je dan?
Robert Dam - Joomla Forum Moderator
Dutch Boards | Joomla Coding Boards | English Support Boards

User avatar
renem
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2465
Joined: Tue Aug 23, 2005 11:04 am

Re: Ernstig probleem met Multithumb (is dat wel de oorzaak?)

Post by renem » Tue Oct 02, 2007 7:32 am

FF laat alleen witte popups zien, heeft ongetwijfeld te maken met een javascript conflict.

Schijnbaar heb je meer javascript dingen draaien op die site die dus conflicteren, probeer door het aan en uit zetten van de componenten of modules of mambots wanneer het fout gaat.

In je source zie ik o.a. JCE utilities staan daar kan je kiezen van welke javascript library je wilt gebruiken experimenteer hier eens mee.

(waarom gebruik je overigens niet de popup functie van JCE zelf niet?)
"Het mooie aan standaards is dat er zoveel zijn om tussen te kiezen.." 
Layoutproblemen Zie>> http://forum.joomla.org/index.php/topic,17708.0.html

rikoos
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 299
Joined: Thu Jul 06, 2006 10:33 am

Re: Ernstig probleem met Multithumb (is dat wel de oorzaak?)

Post by rikoos » Tue Oct 02, 2007 8:01 am

hi,
rikoos wrote: de Multithumb mambot
Laatste versie van de extensions site.

Betreft de JCE utilities, eigenlijk geen idee  :-\ Ooit hebben we dit zo neergezet en op doorgegaan. Zal nu gaan checken...


Update:

Dat was dus de oorzaak de JCEutilities mambot. Deze stond aan en de multthumb stond aan en dat zorgde voor het conflict. Hoe één van de 2 opeens aan stond zonder dat dat dus de bedoeling stond???  Staat uit nu en ze doen het weer :)

bedankt voor de hint!

grt
Rick
Last edited by rikoos on Tue Oct 02, 2007 8:14 am, edited 1 time in total.


Locked

Return to “Mambots 1.0.x”