jce image manager extended 1.1.3 , server vertragend?

Moderator: pe7er

Forum rules
Forum Regels
Locked
User avatar
huttinga
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 137
Joined: Thu Sep 15, 2005 8:44 pm
Location: Hoofddorp

jce image manager extended 1.1.3 , server vertragend?

Post by huttinga » Tue Oct 23, 2007 5:20 pm

Hallo,  mijn Hoster heeft het script van de "jce image manager extended 1.1.3 verwijderd omdat volgens zijn zeggen deze de server ernstig vertraagt. Nu vraag ik mijn af als andere mensen dit ook wel eens bij de hand hebben gehad. Ik blijf het raar vinden en volgens mijn kan dit niet het vertragende probleem zijn.

User avatar
renem
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2465
Joined: Tue Aug 23, 2005 11:04 am

Re: jce image manager extended 1.1.3 , server vertragend?

Post by renem » Tue Oct 23, 2007 5:45 pm

Lijkt me uitgesloten zoveel resources kan dat programma nooit trekken het is wat javascript en JCE is gebaseerd op een hele bekende editor.

Misschien een echte host uitzoeken? Deze opmerking heb ik bij geen enkele host ooit gehoord.
"Het mooie aan standaards is dat er zoveel zijn om tussen te kiezen.." 
Layoutproblemen Zie>> http://forum.joomla.org/index.php/topic,17708.0.html

User avatar
huttinga
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 137
Joined: Thu Sep 15, 2005 8:44 pm
Location: Hoofddorp

Re: jce image manager extended 1.1.3 , server vertragend?

Post by huttinga » Thu Nov 08, 2007 6:21 pm

Heb wat meer info van mijn host gekregen maar ze hebben het CGI script verwijderd. Wie kan mijn vertellen of de  jce image manager extended 1.1.3 alleen goed werkt met een CGI script of hebben ze totaal niks met elkaar te maken??

User avatar
sc00zy
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 9529
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:07 am
Location: Assen, Netherlands
Contact:

Re: jce image manager extended 1.1.3 , server vertragend?

Post by sc00zy » Thu Nov 08, 2007 10:37 pm

Mod: Verplaatst van Componenten naar Mambots forum.
Arjan Menger
https://welldotcom.nl - Puntgaaf Internetbureau


Locked

Return to “Mambots 1.0.x”