Page 1 of 1

banner in content items

Posted: Sun Nov 25, 2007 9:28 pm
by kjappert
Goedenavond,

Ik heb Flexadvert geinstallerd en een aantal banners en modules toegevoegd. Dit werkt allemaal perfect!

Nu zou ik graag ook banners in mijn content items willen laten zien(bijv. tussen de intro tekst en de rest van de tekst). Nu kan ik natuurlijk in elke content item een module gaan laden doormiddel van {mosloadpositions }, dit zou alleen erg veel werk zijn. Ik vroeg me af of er niet een makkelijkere manier is om in al mijn content items banners te laten zien.

Alvast bedankt,

Re: banner in content items

Posted: Sun Nov 25, 2007 9:34 pm
by sc00zy
Zoek maar eens via http://extensions.joomla.org/component/ ... Itemid,35/
Met name zoeken naar mambots aangezien je het automatisch in je content wil laden.

Misschien interessant:
http://extensions.joomla.org/component/ ... Itemid,35/
http://extensions.joomla.org/component/ ... Itemid,35/

Re: banner in content items

Posted: Sun Nov 25, 2007 9:34 pm
by sc00zy
Mod: Verplaatst van Algemene vragen naar Mambots forum.

Re: banner in content items

Posted: Sun Nov 25, 2007 9:36 pm
by kjappert
sc00zy wrote: Zoek maar eens via http://extensions.joomla.org/component/ ... Itemid,35/
Met name zoeken naar mambots aangezien je het automatisch in je content wil laden.

Misschien interessant:
http://extensions.joomla.org/component/ ... Itemid,35/
http://extensions.joomla.org/component/ ... Itemid,35/
Bedankt man! Ik ga er morgen uitgebreid naar kijken.

Re: banner in content items

Posted: Sun Nov 25, 2007 10:24 pm
by sc00zy
Geen probleem. Ik hoop dat je iets kan vinden. Laat maar even weten want ik ben wel benieuwd!

Re: banner in content items

Posted: Mon Nov 26, 2007 10:50 am
by kjappert
sc00zy wrote: Zoek maar eens via http://extensions.joomla.org/component/ ... Itemid,35/
Met name zoeken naar mambots aangezien je het automatisch in je content wil laden.

Misschien interessant:
http://extensions.joomla.org/component/ ... Itemid,35/
http://extensions.joomla.org/component/ ... Itemid,35/
Ik had natuurlijk al heel het forum en de extensions database doorgezcht voordat ik hier vragen ging stellen. Ik had allebei de bovenstaande mogelijk heden dan ook al bekeken.

Die eerste wordt hem niet omdat die alleen werkt voor de frontpage!

Die 2e klinkt leuk, maar ook dit betekend dat ik eerst in elk content item de tag {banner} moet gaan toevoegen en dat zou betekenen dat dit net zoveel werk is als gewoon een module in elke conten titem laden. (zoals ik in mijn eerste post omschreef)

Kortom, ik ben er nog lang niet uit....

Toch bedankt en andere/nieuwe ideeen zijn naturlijk altijd welkom,

Alvast bedankt,