jce editor breekt uit frame

Moderator: pe7er

Forum rules
Forum Regels
Locked
User avatar
pjotr
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 995
Joined: Thu Aug 18, 2005 1:00 pm
Location: Gouda
Contact:

jce editor breekt uit frame

Post by pjotr » Sun Dec 16, 2007 2:17 pm

Ik heb sinds kort opeens iets vreemds met de JCE editor. Als ik een tekst bewerk via de front-end is er niets aan de hand. Bewerk ik een tekst via de back-end (admin), dan wordt het tekstvenster breder weergegeven als ik heb ingesteld. Niet zo heel erg, maar wel lastig. de parameters verschuiven buiten beeld en moet je scrollen om daar wat in te vullen.
Last edited by pjotr on Sun Dec 16, 2007 10:20 pm, edited 1 time in total.
Peter Keijser

User avatar
dam-man
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 7961
Joined: Fri Sep 09, 2005 2:13 pm
Location: The Netherlands
Contact:

Re: jce editor breekt uit frame

Post by dam-man » Sun Dec 16, 2007 3:13 pm

Is dit bij elk admin-component of maar bij enkele?
Robert Dam - Joomla Forum Moderator
Dutch Boards | Joomla Coding Boards | English Support Boards

User avatar
renem
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2465
Joined: Tue Aug 23, 2005 11:04 am

Re: jce editor breekt uit frame

Post by renem » Sun Dec 16, 2007 4:45 pm

Heb je een andere admin template geïnstalleerd? De breedte wordt idd in de frontend wel gehanteerd die je invoert bij de configuratie van JCE maar niet in de backend.
"Het mooie aan standaards is dat er zoveel zijn om tussen te kiezen.." 
Layoutproblemen Zie>> http://forum.joomla.org/index.php/topic,17708.0.html

User avatar
pjotr
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 995
Joined: Thu Aug 18, 2005 1:00 pm
Location: Gouda
Contact:

Re: jce editor breekt uit frame

Post by pjotr » Sun Dec 16, 2007 7:22 pm

Het gebeurt alleen bij JCE en ik gebruik nog steeds de standaard admin-template.
Ik zal JCE nog eens opnieuw installeren, misschien dat dat helpt.
Peter Keijser

User avatar
pjotr
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 995
Joined: Thu Aug 18, 2005 1:00 pm
Location: Gouda
Contact:

Re: jce editor breekt uit frame

Post by pjotr » Sun Dec 16, 2007 10:20 pm

probleem is opgelost na JCE opnieuw te hebben geïnstalleerd.  :)
Peter Keijser


Locked

Return to “Mambots 1.0.x”