JCE Editor doet het niet

Moderator: pe7er

Forum rules
Forum Regels
Locked
User avatar
boesh
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 388
Joined: Tue Aug 23, 2005 9:14 pm
Contact:

JCE Editor doet het niet

Post by boesh » Mon Dec 24, 2007 11:11 am

Ik installeer eerst de component, dan de mambot.
Maar als ik een nieuw artikel wil aanmaken.. krijg ik geen toegang tot het tekstveld.
De foutmelding die ik krijg is bijgevoegd (plaatje).
Wat zie ik over het hoofd?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by boesh on Mon Dec 24, 2007 12:01 pm, edited 1 time in total.
Met vriendelijke groet,
- Harry -

User avatar
sc00zy
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 9529
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:07 am
Location: Assen, Netherlands
Contact:

Re: JCE Editor doet het niet

Post by sc00zy » Mon Dec 24, 2007 11:25 am

Heb je al even opnieuw geinstalleerd?
Arjan Menger
http://www.welldotcom.nl - Professionele Joomla! Design, Ontwikkeling en Hosting
http://www.joomlaideal.nl - iDEAL betaalmethode voor Joomla! en Virtuemart

User avatar
boesh
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 388
Joined: Tue Aug 23, 2005 9:14 pm
Contact:

Re: JCE Editor doet het niet

Post by boesh » Mon Dec 24, 2007 11:36 am

Al twee keer opnieuw geinstalleerd.
Met vriendelijke groet,
- Harry -

User avatar
sc00zy
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 9529
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:07 am
Location: Assen, Netherlands
Contact:

Re: JCE Editor doet het niet

Post by sc00zy » Mon Dec 24, 2007 11:40 am

En werkt het ook in een andere browser niet goed?
Arjan Menger
http://www.welldotcom.nl - Professionele Joomla! Design, Ontwikkeling en Hosting
http://www.joomlaideal.nl - iDEAL betaalmethode voor Joomla! en Virtuemart

User avatar
jwr
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 543
Joined: Thu Aug 18, 2005 5:54 pm
Location: Sliedrecht, the Netherlands

Re: JCE Editor doet het niet

Post by jwr » Mon Dec 24, 2007 11:48 am

Zelfde url in de browser als in  $mosConfig_live_site in configuration.php staat ?
Looking for J! help ? Paste your (English preferred) errormessage in the searchbar !

User avatar
boesh
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 388
Joined: Tue Aug 23, 2005 9:14 pm
Contact:

Re: JCE Editor doet het niet

Post by boesh » Mon Dec 24, 2007 11:54 am

sc00zy wrote: En werkt het ook in een andere browser niet goed?
In FF heb ik wel toegang tot het tekstveld maar kan ik weer niet bij de plaatjes, zie plaatje.
Maar goed ik denk dat zo'n 90% van de gebruikers met IE werkt.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Met vriendelijke groet,
- Harry -

User avatar
boesh
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 388
Joined: Tue Aug 23, 2005 9:14 pm
Contact:

Re: JCE Editor doet het niet

Post by boesh » Mon Dec 24, 2007 12:01 pm

jwr wrote: Zelfde url in de browser als in  $mosConfig_live_site in configuration.php staat ?
That's the trick.  ik heb in configuration de www. uit de url gehaald en nu werkt het zowel in IE als in FF.
Onze hostingprovider is een tijdje terug verhuisd...

THNX !!! :)
Met vriendelijke groet,
- Harry -


Locked

Return to “Mambots 1.0.x”