Page 1 of 1

JCE Editor doet het niet

Posted: Mon Dec 24, 2007 11:11 am
by boesh
Ik installeer eerst de component, dan de mambot.
Maar als ik een nieuw artikel wil aanmaken.. krijg ik geen toegang tot het tekstveld.
De foutmelding die ik krijg is bijgevoegd (plaatje).
Wat zie ik over het hoofd?

Re: JCE Editor doet het niet

Posted: Mon Dec 24, 2007 11:25 am
by sc00zy
Heb je al even opnieuw geinstalleerd?

Re: JCE Editor doet het niet

Posted: Mon Dec 24, 2007 11:36 am
by boesh
Al twee keer opnieuw geinstalleerd.

Re: JCE Editor doet het niet

Posted: Mon Dec 24, 2007 11:40 am
by sc00zy
En werkt het ook in een andere browser niet goed?

Re: JCE Editor doet het niet

Posted: Mon Dec 24, 2007 11:48 am
by jwr
Zelfde url in de browser als in  $mosConfig_live_site in configuration.php staat ?

Re: JCE Editor doet het niet

Posted: Mon Dec 24, 2007 11:54 am
by boesh
sc00zy wrote: En werkt het ook in een andere browser niet goed?
In FF heb ik wel toegang tot het tekstveld maar kan ik weer niet bij de plaatjes, zie plaatje.
Maar goed ik denk dat zo'n 90% van de gebruikers met IE werkt.

Re: JCE Editor doet het niet

Posted: Mon Dec 24, 2007 12:01 pm
by boesh
jwr wrote: Zelfde url in de browser als in  $mosConfig_live_site in configuration.php staat ?
That's the trick.  ik heb in configuration de www. uit de url gehaald en nu werkt het zowel in IE als in FF.
Onze hostingprovider is een tijdje terug verhuisd...

THNX !!! :)