multithumb en mediamax probleem

Moderator: pe7er

Forum rules
Forum Regels
Locked
thestart
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 48
Joined: Fri Nov 02, 2007 7:15 am

multithumb en mediamax probleem

Post by thestart » Wed Apr 09, 2008 5:48 am

ik werk dus met mediamax, een site waar ik mijn afbeeldingen op plaats en ze dan kan hosten, zodat ik geen schijfruimte hoef te verliezen.

op mijn site in mijn content wil ik dan de afbeeldingen in een thumb en als je er op klikt dat ze groter worden in een popup. dit doe ik met de mambot multithumb.

probleem: als ik de thumbs gebruik geeft hij geen correcte afbeelding weer in de thumb, als je er op klikt en de foto wordt groot dan wel de correcte afbeelding.

Als ik de thumbs uitschakel werkt het perfect, maar dan heb ik masaal grote afbeeldingen en dat is niet de bedoeling.

Is er een andere oplossing om dit probleem op te lossen?

Heeft iemand hetzelfde probleem?

graag antwoord met hulp.

bedankt

User avatar
sc00zy
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 9529
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:07 am
Location: Assen, Netherlands
Contact:

Re: multithumb en mediamax probleem

Post by sc00zy » Thu Apr 17, 2008 7:52 pm

Je zegt "geen correcte afbeelding". Betekent dat dat er wel een afbeelding getoond wordt, maar dan een verkeerde?
Arjan Menger
https://welldotcom.nl - Puntgaaf Internetbureau

thestart
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 48
Joined: Fri Nov 02, 2007 7:15 am

Re: multithumb en mediamax probleem

Post by thestart » Fri Apr 18, 2008 5:34 am

dat klopt, hij geeft een afbeelding weer, steeds dezelfde en dit is steeds de eerste afbeelding die hij ooit geopend heeft nadat hij is geinstalleerd. Als je er dan op klikt komt de grote afbeelding en dit is de correcte. Enige oplossing?

Bedankt

User avatar
dam-man
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 7961
Joined: Fri Sep 09, 2005 2:13 pm
Location: The Netherlands
Contact:

Re: multithumb en mediamax probleem

Post by dam-man » Fri Apr 18, 2008 7:19 am

Dit probleem heb ik ook gehad, ik heb de volledige map met inhoud verwijderd en deze een nieuw naampje gegeven en weer afbeeldingen ingezet. Toen was het bij mij voorbij
Robert Dam - Joomla Forum Moderator
Dutch Boards | Joomla Coding Boards | English Support Boards


Locked

Return to “Mambots 1.0.x”