Foutmelding Google analytics

Moderator: pe7er

Forum rules
Forum Regels
Locked
User avatar
gstolze
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 177
Joined: Mon Nov 06, 2006 8:59 am

Foutmelding Google analytics

Post by gstolze » Wed Jun 11, 2008 7:52 am

Ik heb een bot Google analytics geinstalleerd en aangemeld bij Google. Nu krijg ik de site niet meer opgestart en krijg ik de melding:

Parse error: syntax error, unexpected T_CONST, expecting T_OLD_FUNCTION or T_FUNCTION or T_VAR or '}' in /home/sites/site2544/web/Joomla/mambots/system/bot_google_analytics.php on line 33

Hoe los ik dit op?

Noot: Ik heb de html code van Google analytics NIET in mijn index geplakt omdat ik ervan uit ga dat deze bot dat automatisch doet?
Last edited by gstolze on Fri Jun 13, 2008 6:19 am, edited 1 time in total.

User avatar
dam-man
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 7962
Joined: Fri Sep 09, 2005 2:13 pm
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Foutmelding Google analytics

Post by dam-man » Thu Jun 12, 2008 8:09 pm

Hoi,

Ik heb het wel rechtstreeks in mijn template index.php gedaan.
We willen wel kijken maar welke bot gebruik je precies er zijn er meerdere namelijk. Dus iets specifieker zou wel makkelijk zijn in dit geval. Of een stukkje code plaatsen? Er wordt iets verwacht wat de scripter niet heeft gedaan.
Dit is de reden van de foutmelding. Waarschijnlijk een } deze wordt snel vergeten..
Robert Dam - Joomla Forum Moderator
Dutch Boards | Joomla Coding Boards | English Support Boards

User avatar
gstolze
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 177
Joined: Mon Nov 06, 2006 8:59 am

Re: Foutmelding Google analytics

Post by gstolze » Fri Jun 13, 2008 6:20 am

Ik heb nu ook de code geplakt in mijn index.php en de bot verwijderd.

User avatar
dam-man
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 7962
Joined: Fri Sep 09, 2005 2:13 pm
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Foutmelding Google analytics

Post by dam-man » Fri Jun 13, 2008 2:46 pm

Top, gelukkig werkt het nu 8)
Robert Dam - Joomla Forum Moderator
Dutch Boards | Joomla Coding Boards | English Support Boards


Locked

Return to “Mambots 1.0.x”