tabje 'afbeeldingen' verbergen onderaan het editorscherm

Moderator: pe7er

Forum rules
Forum Regels
Locked
Evenepoel
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 211
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:57 am
Location: Roosdaal (Belgium)

tabje 'afbeeldingen' verbergen onderaan het editorscherm

Post by Evenepoel » Wed Feb 22, 2006 1:22 pm

Hallo,

Voor het invoegen van afbeeldingen gebruik ik nooit de {mosimage} optie maar steeds de image manager van mijn editor (Mosce).

Vooral tov mijn collega's die ik beetje bij beetje leer omgaan met onze website, is het verwarrend dat onderaan steeds dat scherm voor invoegen van afbeeldingen verschijnt. Liever zou ik het tabje afbeeldingen afschermen zodat daar nog enkel de 2 keuzes "publiceren" en "metadata" overblijft.

Iemand tips over hoe ik dit eventueel kan doen?

User avatar
renem
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2465
Joined: Tue Aug 23, 2005 11:04 am

Re: tabje 'afbeeldingen' verbergen onderaan het editorscherm

Post by renem » Wed Feb 22, 2006 1:23 pm

Mijn ervaring is dat je dit tabje niet zondermeer weg kunt laten wat ik altijd doe in de core van content.html.php is de volgorde aanpassen dus eerste tab (wat je dus ziet bij het inladen) is het publicatie tabje.

Kijk even in de core ergens onderaan staat iets met start tab oid.
"Het mooie aan standaards is dat er zoveel zijn om tussen te kiezen.." 
Layoutproblemen Zie>> http://forum.joomla.org/index.php/topic,17708.0.html

Evenepoel
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 211
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:57 am
Location: Roosdaal (Belgium)

Re: tabje 'afbeeldingen' verbergen onderaan het editorscherm

Post by Evenepoel » Wed Feb 22, 2006 7:25 pm

Leuk, 'k heb even moeten zoeken maar 't is nu gelukt. Dacht toch eerst maar de afbeeldingen-tab te verwijderen maar heb dan toch maar je goeie raad opgevolgd en die naar de 3e plaats verplaats, nu staat er standaard meteen het publiceren-tabje open, precies wat ik wou.

Bedankt!

User avatar
renem
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2465
Joined: Tue Aug 23, 2005 11:04 am

Re: tabje 'afbeeldingen' verbergen onderaan het editorscherm

Post by renem » Wed Feb 22, 2006 10:09 pm

Ik zou ook graag de image tab willen slopen maar tot op heden is dat nog neit gelukt en dit is een prima oplossing denk ik, fijn dat het gelukt is.

Merkwaardig genoeg houdt men bij Joomla! ernstig vast aan dit "onhandige principe" om afbeeldingen buiten je editor om te uploaden, snap ik niet helemaal meer.

Ook in 1.1 is dit nog steeds het geval, ook de tiny editor biedt daar geen mogelijkheden tot het uploaden van afbeeldingen, zeer merkwaardig.
"Het mooie aan standaards is dat er zoveel zijn om tussen te kiezen.." 
Layoutproblemen Zie>> http://forum.joomla.org/index.php/topic,17708.0.html

jdvb
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 51
Joined: Fri Aug 26, 2005 7:16 am
Contact:

Re: tabje 'afbeeldingen' verbergen onderaan het editorscherm

Post by jdvb » Tue Mar 21, 2006 4:54 pm

Goed idee, ik ga dat tabje ook maar verplaatsen naar de derde plaats.

Verder puzzel ik ook nog wel even om het helemaal weg te krijgen.
Hieronder de code die verplaatst moet worden om het naar de derde plaats te krijgen.

Code: Select all

		$tabs->startTab( _E_IMAGES, 'images-page' );
		?>
			<table class="adminform">
			<tr>
				<td colspan="4">
				<?php echo _CMN_SUBFOLDER; ?> :: <?php echo $lists['folders'];?>
				</td>
			</tr>
			<tr>
				<td align="top">
					<?php echo _E_GALLERY_IMAGES; ?>
				</td>
				<td width="2%">
				</td>
				<td align="top">
					<?php echo _E_CONTENT_IMAGES; ?>
				</td>
				<td align="top">
					<?php echo _E_EDIT_IMAGE; ?>
				</td>
			</tr>
			<tr>
				<td valign="top">
					<?php echo $lists['imagefiles'];?>
					<br />
					<input class="button" type="button" value="<?php echo _E_INSERT; ?>" onclick="addSelectedToList('adminForm','imagefiles','imagelist')" />
				</td>
				<td width="2%">
					<input class="button" type="button" value=">>" onclick="addSelectedToList('adminForm','imagefiles','imagelist')" title="Add"/>
					<br/>
					<input class="button" type="button" value="<<" onclick="delSelectedFromList('adminForm','imagelist')" title="Remove"/>
				</td>
				<td valign="top">
					<?php echo $lists['imagelist'];?>
					<br />
					<input class="button" type="button" value="<?php echo _E_UP; ?>" onclick="moveInList('adminForm','imagelist',adminForm.imagelist.selectedIndex,-1)" />
					<input class="button" type="button" value="<?php echo _E_DOWN; ?>" onclick="moveInList('adminForm','imagelist',adminForm.imagelist.selectedIndex,+1)" />
				</td>
				<td valign="top">
					<table>
					<tr>
						<td align="right">
						<?php echo _E_SOURCE; ?>
						</td>
						<td>
						<input class="inputbox" type="text" name= "_source" value="" size="15" />
						</td>
					</tr>
					<tr>
						<td align="right" valign="top">
						<?php echo _E_ALIGN; ?>
						</td>
						<td>
						<?php echo $lists['_align']; ?>
						</td>
					</tr>
					<tr>
						<td align="right">
						<?php echo _E_ALT; ?>
						</td>
						<td>
						<input class="inputbox" type="text" name="_alt" value="" size="15" />
						</td>
					</tr>
					<tr>
						<td align="right">
						<?php echo _E_BORDER; ?>
						</td>
						<td>
						<input class="inputbox" type="text" name="_border" value="" size="3" maxlength="1" />
						</td>
					</tr>
					<tr>
						<td align="right">
						Caption:
						</td>
						<td>
						<input class="text_area" type="text" name="_caption" value="" size="30" />
						</td>
					</tr>
					<tr>
						<td align="right">
						Caption Position:
						</td>
						<td>
						<?php echo $lists['_caption_position']; ?>
						</td>
					</tr>
					<tr>
						<td align="right">
						Caption Align:
						</td>
						<td>
						<?php echo $lists['_caption_align']; ?>
						</td>
					</tr>
					<tr>
						<td align="right">
						Caption Width:
						</td>
						<td>
						<input class="text_area" type="text" name="_width" value="" size="5" maxlength="5" />
						</td>
					</tr>
					<tr>
						<td align="right"></td>
						<td>
						<input class="button" type="button" value="<?php echo _E_APPLY; ?>" onclick="applyImageProps()" />
						</td>
					</tr>
					</table>
				</td>
			</tr>
			<tr>
				<td>
					<img name="view_imagefiles" src="<?php echo $mosConfig_live_site;?>/images/M_images/blank.png" width="50" alt="No Image" />
				</td>
				<td width="2%">
				</td>
				<td>
					<img name="view_imagelist" src="<?php echo $mosConfig_live_site;?>/images/M_images/blank.png" width="50" alt="No Image" />
				</td>
				<td>
				</td>
			</tr>
			</table>
		<?php
		$tabs->endTab();
Na het verwijderen van deze code wordt het veranderen scherm goed weergegeven, en werkt alles naar behoren, echter kan er niets meer opgeslagen worden. Ik ga nog even puzzelen waar dit vandaan komt, dat dit niet meer werkt, oplossing volgt.
Last edited by jdvb on Tue Mar 21, 2006 5:33 pm, edited 1 time in total.
greetz,
Jonathan

jdvb
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 51
Joined: Fri Aug 26, 2005 7:16 am
Contact:

Re: tabje 'afbeeldingen' verbergen onderaan het editorscherm

Post by jdvb » Tue Mar 21, 2006 5:30 pm

Ik ben er inmiddels uit:
de code uit mijn vorige post moet foetsie, net als de volgende twee stukjes code die weg moeten en een aanpassing:

Wat weg moet (te vinden rond regel 920):

Code: Select all

			var temp = new Array;
			for (var i=0, n=form.imagelist.options.length; i < n; i++) {
				temp[i] = form.imagelist.options[i].value;
			}
			form.images.value = temp.join( '\n' );
			try {
				form.onsubmit();
			}
Wat ook verwijderd moet worden (ongeveer op regel 1307):

Code: Select all

<input type="hidden" name="images" value="" />
wat veranderd moet worden (ongeveer te vinden op regel 881)

Code: Select all

	function editContent( &$row, $section, &$lists, &$images, &$access, $myid, $sectionid, $task, $Itemid ) {
veranderen in:

Code: Select all

	function editContent( &$row, $section, &$lists, &$access, $myid, $sectionid, $task, $Itemid ) {
dat was alles, tabje is foetsie.

Edit: het laden van de pagina gaat ook een stukje rapper, merkbaar...

Edit2: de insert mosimage button is te vinden in de admin onder mambots --> editors-xtd
Unpublish doet wonderen
Last edited by jdvb on Tue Mar 21, 2006 6:52 pm, edited 1 time in total.
greetz,
Jonathan

User avatar
renem
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2465
Joined: Tue Aug 23, 2005 11:04 am

Re: tabje 'afbeeldingen' verbergen onderaan het editorscherm

Post by renem » Fri Mar 24, 2006 11:22 pm

Erg fijn bedankt.
"Het mooie aan standaards is dat er zoveel zijn om tussen te kiezen.." 
Layoutproblemen Zie>> http://forum.joomla.org/index.php/topic,17708.0.html

User avatar
renem
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2465
Joined: Tue Aug 23, 2005 11:04 am

Re: tabje 'afbeeldingen' verbergen onderaan het editorscherm

Post by renem » Sat Mar 25, 2006 8:48 am

Iets te vroeg....opslaan van van aanpassingen werkt niet meer, ben ik de enige die dit heeft?
"Het mooie aan standaards is dat er zoveel zijn om tussen te kiezen.." 
Layoutproblemen Zie>> http://forum.joomla.org/index.php/topic,17708.0.html

jdvb
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 51
Joined: Fri Aug 26, 2005 7:16 am
Contact:

Re: tabje 'afbeeldingen' verbergen onderaan het editorscherm

Post by jdvb » Sun Mar 26, 2006 5:55 pm

Hoi,
dan heb je misschien een van de dingetjes hierboven nog niet verwijderd.

dat was namelijk ook mijn probleem bij het alleen verwijderen van de informatie uit mijn eerste post.
greetz,
Jonathan

User avatar
renem
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2465
Joined: Tue Aug 23, 2005 11:04 am

Re: tabje 'afbeeldingen' verbergen onderaan het editorscherm

Post by renem » Mon Mar 27, 2006 12:32 pm

Heb alles wel netjes verwijderd volgens mij, overigens werk ik met 1.07..........
"Het mooie aan standaards is dat er zoveel zijn om tussen te kiezen.." 
Layoutproblemen Zie>> http://forum.joomla.org/index.php/topic,17708.0.html

jdvb
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 51
Joined: Fri Aug 26, 2005 7:16 am
Contact:

Re: tabje 'afbeeldingen' verbergen onderaan het editorscherm

Post by jdvb » Tue Mar 28, 2006 4:13 pm

Op de site waar ik het weggehaald heb werk ik met 1.08

waar wordt bij jou de functie $images nog aangeroepen dan?
Ik wil anders ook wel mijn bestandje van versie 1.08 posten. Dan hoop ik dat die compatible is met 1.07
greetz,
Jonathan

User avatar
renem
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2465
Joined: Tue Aug 23, 2005 11:04 am

Re: tabje 'afbeeldingen' verbergen onderaan het editorscherm

Post by renem » Tue Mar 28, 2006 5:05 pm

jdvb wrote: Op de site waar ik het weggehaald heb werk ik met 1.08

waar wordt bij jou de functie $images nog aangeroepen dan?
Ik wil anders ook wel mijn bestandje van versie 1.08 posten. Dan hoop ik dat die compatible is met 1.07
Erg vriendelijk maar ben een beetje huiverig heb diverse hacks doorgevoerd in versie 1.07 vandaar.
Ik zie nog wel ergens in de core de volgende code staan:

Code: Select all

	<?php
		$i = 0;
		foreach ($images as $k=>$items) {
			foreach ($items as $v) {
				echo "\n	folderimages[".$i++."] = new Array( '$k','".addslashes( $v->value )."','".addslashes( $v->text )."' );";
			}
		}
		?>
Last edited by renem on Tue Mar 28, 2006 5:06 pm, edited 1 time in total.
"Het mooie aan standaards is dat er zoveel zijn om tussen te kiezen.." 
Layoutproblemen Zie>> http://forum.joomla.org/index.php/topic,17708.0.html

jdvb
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 51
Joined: Fri Aug 26, 2005 7:16 am
Contact:

Re: tabje 'afbeeldingen' verbergen onderaan het editorscherm

Post by jdvb » Tue Mar 28, 2006 7:21 pm

Ik heb die code er bij mij niet (meer) instaan. Denk dat ik vergeten ben die in de vorige post op te nemen.
Maar het lijkt mij ook niet dat deze code schuldig is aan het niet laten opslaan. Maar ook daar kan ik het natuurlijk mis hebben.

met name dit sukje code lijkt mij interesant:
oud:

Code: Select all

			// var goodexit=false;
			// assemble the images back into one field
			form.goodexit.value=1;
			var temp = new Array;
			for (var i=0, n=form.imagelist.options.length; i < n; i++) {
				temp[i] = form.imagelist.options[i].value;
			}
			form.images.value = temp.join( '\n' );
			try {
				form.onsubmit();
			}
			catch(e){}
			// do field validation
wordt:

Code: Select all

		// var goodexit=false;
			// assemble the images back into one field
			form.goodexit.value=1;
			catch(e){}
			// do field validation
maar die had ik al genoemd.
Hier wordt namelijk met goodexit gespeeld, en die lijkt mij met name hierbij behoorlijk van belang.
Verder vraag ik me dan af waar dit nog op zou kunnen "hangen".

(edit: toevoeging van het zelf vergeten zijn dat ik deze code al verwijderd had, bij mij is de gehele functie $images niet meer te vinden in dit bestand)
Last edited by jdvb on Tue Mar 28, 2006 7:48 pm, edited 1 time in total.
greetz,
Jonathan

User avatar
renem
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2465
Joined: Tue Aug 23, 2005 11:04 am

Re: tabje 'afbeeldingen' verbergen onderaan het editorscherm

Post by renem » Tue Mar 28, 2006 7:51 pm

Blijkt domweg niet in 1.07 te werken schijnbaar krijg ook geen foutmelding te zien of zo.
"Het mooie aan standaards is dat er zoveel zijn om tussen te kiezen.." 
Layoutproblemen Zie>> http://forum.joomla.org/index.php/topic,17708.0.html

jdvb
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 51
Joined: Fri Aug 26, 2005 7:16 am
Contact:

Re: tabje 'afbeeldingen' verbergen onderaan het editorscherm

Post by jdvb » Tue Mar 28, 2006 8:08 pm

Oepsie, ik moet me gaan schamen denk ik...

Code: Select all

		<input type="hidden" name="images" value="" />

die moest ook nog weg. Eens kijken of ik nog meer over het hoofd gezien heb.
greetz,
Jonathan

User avatar
renem
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2465
Joined: Tue Aug 23, 2005 11:04 am

Re: tabje 'afbeeldingen' verbergen onderaan het editorscherm

Post by renem » Tue Mar 28, 2006 8:12 pm

Je schamen is niet nodig had je al eerder netjes aangegeven hoor, dat is het dus niet.
"Het mooie aan standaards is dat er zoveel zijn om tussen te kiezen.." 
Layoutproblemen Zie>> http://forum.joomla.org/index.php/topic,17708.0.html

jdvb
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 51
Joined: Fri Aug 26, 2005 7:16 am
Contact:

Re: tabje 'afbeeldingen' verbergen onderaan het editorscherm

Post by jdvb » Tue Mar 28, 2006 8:18 pm

dan zit het foutje ofwel niet in dit bestand (verschillende versies),
(Renem had mij zijn content.html.php gemailed)
greetz,
Jonathan

jdvb
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 51
Joined: Fri Aug 26, 2005 7:16 am
Contact:

Re: tabje 'afbeeldingen' verbergen onderaan het editorscherm

Post by jdvb » Tue Jul 11, 2006 10:59 am

hmm, nog een foutje gevonden, die niet opvalt in IE versie 7, of in firefox, maar wel problematisch is in IE versie 6.

Code: Select all

			// var goodexit=false;
			// assemble the images back into one field
			form.goodexit.value=1;
			var temp = new Array;
			for (var i=0, n=form.imagelist.options.length; i < n; i++) {
				temp[i] = form.imagelist.options[i].value;
			}
			form.images.value = temp.join( '\n' );
			try {
				form.onsubmit();
			}
			catch(e){}
veranderen in:

Code: Select all

			// var goodexit=false;
			// assemble the images back into one field
			form.goodexit.value=1;
			form.images.value = "";
			try {
				form.onsubmit();
			}
			catch(e){}
dat zou wat beter moeten werken voor iedereen die IE versie 6 nog gebruikt.
greetz,
Jonathan

User avatar
pjotr
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 995
Joined: Thu Aug 18, 2005 1:00 pm
Location: Gouda
Contact:

Re: tabje 'afbeeldingen' verbergen onderaan het editorscherm

Post by pjotr » Mon Jul 31, 2006 12:52 pm

renem wrote: Mijn ervaring is dat je dit tabje niet zondermeer weg kunt laten wat ik altijd doe in de core van content.html.php is de volgorde aanpassen dus eerste tab (wat je dus ziet bij het inladen) is het publicatie tabje.
Kijk even in de core ergens onderaan staat iets met start tab oid.
Ik heb naar bestand content.html.php gezocht, maar niet gevonden. in welke map zou dit bestand moeten staan?
Peter Keijser

jdvb
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 51
Joined: Fri Aug 26, 2005 7:16 am
Contact:

Re: tabje 'afbeeldingen' verbergen onderaan het editorscherm

Post by jdvb » Mon Jul 31, 2006 4:08 pm

content... try com_content  :D (dat is in de componentenmap public_html/components/com_content/)
anders de zoekfunctie van windows... zelfs die zou hem moeten kunnen vinden
I moet er wel bij zeggen dat ik nog steeds op versie 1.08 draai.
greetz,
Jonathan

User avatar
pjotr
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 995
Joined: Thu Aug 18, 2005 1:00 pm
Location: Gouda
Contact:

Re: tabje 'afbeeldingen' verbergen onderaan het editorscherm

Post by pjotr » Wed Aug 02, 2006 6:48 pm

jdvb wrote: content... try com_content  :D (dat is in de componentenmap public_html/components/com_content/)
anders de zoekfunctie van windows... zelfs die zou hem moeten kunnen vinden
I moet er wel bij zeggen dat ik nog steeds op versie 1.08 draai.
Stom, maar dit had ik zelf moeten kunnen vinden, maar ik zocht alleen onder de map editors in de mambot-map. Bedankt.
Peter Keijser

User avatar
sc00zy
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 9529
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:07 am
Location: Assen, Netherlands
Contact:

Re: tabje 'afbeeldingen' verbergen onderaan het editorscherm

Post by sc00zy » Wed Aug 02, 2006 6:52 pm

jdvb wrote: I moet er wel bij zeggen dat ik nog steeds op versie 1.08 draai.
Dat zijn gevaarlijke uitspraken. Ik zou maar snel updaten naar 1.0.10 als ik jou was!
Arjan Menger
http://www.welldotcom.nl - Professionele Joomla! Design, Ontwikkeling en Hosting
http://www.joomlaideal.nl - iDEAL betaalmethode voor Joomla! en Virtuemart

User avatar
TBone
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 138
Joined: Wed Apr 19, 2006 2:42 pm
Location: Beverwijk | The Netherlands
Contact:

Re: tabje 'afbeeldingen' verbergen onderaan het editorscherm

Post by TBone » Thu Aug 03, 2006 2:12 pm

renem wrote: Ik zou ook graag de image tab willen slopen maar tot op heden is dat nog neit gelukt en dit is een prima oplossing denk ik, fijn dat het gelukt is.

Merkwaardig genoeg houdt men bij Joomla! ernstig vast aan dit "onhandige principe" om afbeeldingen buiten je editor om te uploaden, snap ik niet helemaal meer.

Ook in 1.1 is dit nog steeds het geval, ook de tiny editor biedt daar geen mogelijkheden tot het uploaden van afbeeldingen, zeer merkwaardig.
Helemaal mee eens. Snap ook niet waarom dit knullige principe gehandhaafd blijft. Zeker bij wijzigen via frontend is het super irritant.

jdvb
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 51
Joined: Fri Aug 26, 2005 7:16 am
Contact:

Re: tabje 'afbeeldingen' verbergen onderaan het editorscherm

Post by jdvb » Thu Aug 03, 2006 4:04 pm

Ik wacht even tot 1.5 denk ik, als com_sef daar straks ook netjes op draait, vind ik het weer vroeg genoeg.
Zoveel doe ik op het moment eigenlijk ook niet meer met Joomla, steeds meer custom zelfgeschreven code eromheen.

Mijn OScommerce valt verder ook steeds minder oscommerce te noemen,
zijn weinig dingen die ik niet aangepast heb. Multisite e.d. geheel zelfgeschreven, naar eigen wens.
Andere componenten daarvoor kon ik al niet meer gebruiken omdat ik de database stuctuur al helemaal omgegooid had.

Om voor Joomla alle dingen dan ook weer om te gaan zetten, testen... weinig zin in op het moment.
Zit er eerder aan te denken het gedeeltelijk om te zetten naar een blog, en dan de blog via e-mail te vullen.
Staan nu toch hoofdzakelijk alleen een paar nieuwsbrieven op het joomla gedeelte. De rest is toch geheel statisch (buiten webshop om).
't verschil zal je online niet zien.

En als je al langs een .htaccess .htpassword weet te komen maakt het ook niet veel meer uit welke versie ik draai denk ik zo, dan weet je toch wel genoeg om binnen te komen.
Zal die binnenkort (uren / dagen) ook aanpassen dat het beheergedeelte naast een .htpassword ook beveiligd is met een ip afhankelijkheid.
Verder heb je daarnaast natuurlijk een boel minder risico zonder frontside admin, die netjes uit kan (of is ie nou al uit...).

Ik maak me verder dus niet zo veel zorgen over de veiligheid, gebruikgsgemak is prima, al is het wel makkelijker als de site automatisch z'n nieuwe item plaatst aan de hand van een e-mail (met hierin een (encrypted) wachtwoord vermeld).
Last edited by jdvb on Thu Aug 03, 2006 4:23 pm, edited 1 time in total.
greetz,
Jonathan

makkieonline
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Sat Aug 08, 2009 10:35 pm

Re: tabje 'afbeeldingen' verbergen onderaan het editorscherm

Post by makkieonline » Sat Aug 08, 2009 10:38 pm

Goedendag.

Ik lees met interesse dit topic. Ook ik zou graag van dit tabblad afwillen. Ben helaas geen programmeur dus stel ik de vraag of een van jullie mij wil helpen dit tabje te verwijderen zodat de laadtijd van het artikel wordt verkort.

Gebruik de 1.0.15 versie. Kan iemand mij beschrijven hoe ik het kan verwijderen=

Marco


Locked

Return to “Mambots 1.0.x”