Advertisement

File Upload Bug, Revisited

General questions relating to Joomla! 5.x.

Moderator: General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you should use this tool to help you post.
Windows Defender SmartScreen Issues <-- please read this if using Windows 10
Post Reply
Incstone
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Wed Jul 10, 2024 2:00 am

File Upload Bug, Revisited

Post by Incstone » Wed Jul 10, 2024 2:09 am

Okay, I'm having pretty much the same issue as mentioned here: viewtopic.php?t=990871#p3648388 but here's my problem: I'm on Joomla 5.1, not 4; additionally, the Joomla installation is running via a Docker implementation. Otherwise, I'm running into the same issues. Would the fix be the same, or is there something new I need to do to correct it?

Advertisement
User avatar
toivo
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 17579
Joined: Thu Feb 15, 2007 5:48 am
Location: Sydney, Australia

Re: File Upload Bug, Revisited

Post by toivo » Wed Jul 10, 2024 3:15 am

Welcome to the Joomla forum!

Unable to reproduce the issue in Joomla 5.1.2.

Please post the results from the Forum Post Assistant (FPA) by following the instructions at https://forumpostassistant.github.io/docs/ so that our volunteer Joomla experts can review the configuration.
Toivo Talikka, Global Moderator

Advertisement

Post Reply

Return to “General Questions/New to Joomla! 5.x”