Images Missing after restore

Need help installing Joomla! 5.x? For all Joomla! 5.x installation issues please use this forum.

Moderator: General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.
Windows Defender SmartScreen Issues <-- please read this if using Windows 10
Post Reply
guy_in_ohio
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 90
Joined: Sat Aug 11, 2012 9:44 pm

Images Missing after restore

Post by guy_in_ohio » Fri May 17, 2024 3:16 pm

Hello,

I'm running J ver 5.1.0.

I restored from backup (Akeeba-kickstart) and everything seems to be working fine but I'm missing small images on the admin side.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
AMurray
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 9915
Joined: Sat Feb 13, 2010 7:35 am
Location: Australia

Re: Images Missing after restore

Post by AMurray » Fri May 17, 2024 10:11 pm

They are probably generated icons e.g. Font Awesome or something.

It could be a caching issue - clear your browser cache, and the joomla cache.
Regards - A Murray
General Support Moderator

guy_in_ohio
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 90
Joined: Sat Aug 11, 2012 9:44 pm

Re: Images Missing after restore

Post by guy_in_ohio » Sat May 18, 2024 11:27 am

That did not work. How can I tell if front awesome is install correctly?

User avatar
Per Yngve Berg
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 31087
Joined: Mon Oct 27, 2008 9:27 pm
Location: Romerike, Norway

Re: Images Missing after restore

Post by Per Yngve Berg » Sat May 18, 2024 12:18 pm

Use the Inspect Tool of your browser.

guy_in_ohio
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 90
Joined: Sat Aug 11, 2012 9:44 pm

Re: Images Missing after restore

Post by guy_in_ohio » Sat May 18, 2024 1:42 pm

I took a screenshot.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

guy_in_ohio
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 90
Joined: Sat Aug 11, 2012 9:44 pm

Re: Images Missing after restore

Post by guy_in_ohio » Fri May 24, 2024 1:16 pm

I reinstalled the backup again and all of the small images show up again. :D


Post Reply

Return to “Installation Joomla! 5.x”