Pulldownmenu stijlen in JCE is leeg

Moderator: pe7er

Forum rules
Forum Regels
Locked
User avatar
boppe
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 48
Joined: Fri Oct 28, 2005 4:09 pm
Location: Fryslân

Pulldownmenu stijlen in JCE is leeg

Post by boppe » Sun Feb 10, 2008 5:54 pm

Ik ben bezig met een nieuwe template (JA-seasons) en sinds kort ook een nieuwe editor (JCE).
Ik ben er niet helemaal in thuis maar de knop stijlen, kan ik daar verschillende stijlen voor bijvoorbeeld modules kiezen? Die van mij is leeg terwijl ik wel verschillende stijlen heb om uit te kiezen. Wanneer JCE deze gegevens uit template_css.css haalt, kan ik me voorstellen dat het pulldownmenu leeg blijft want in die css staan weer verwijzingen.  Hoe los ik dat op of heb ik het fout?

Code: Select all

/*
 * YOOtheme CSS file
 *
 * @author yootheme.com
 * @copyright Copyright (C) 2007 YOOtheme Ltd. & Co. KG. All rights reserved.
 */ 
 
/* layout styling */
@import url(layout.css);

/* general tag styling */
@import url(general.css);

/* menu styling */
@import url(menu.css);

/* module styling */
@import url(module.css);

/* Joomla core styling */
@import url(joomla.css);

/* Third party extensions styling */
@import url(extensions.css);
Last edited by boppe on Mon Feb 11, 2008 9:56 am, edited 1 time in total.
Soms...
Soms snap ik mezelf niet eens...

 
User avatar
dam-man
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 7961
Joined: Fri Sep 09, 2005 2:13 pm
Location: The Netherlands
Contact:

Re: hoe werkt dat?

Post by dam-man » Sun Feb 10, 2008 8:30 pm

Hoi Boppe,

Wellicht verstandig om je onderwerp even aan te passen, lees de forumregels eens door. Daarin staat onder andere het volgende:
Kies een passende tekst voor het onderwerp. Probeer je vraag/opmerking kort samen te vatten in het onderwerp. Herhaal het onderwerp van je bericht in het bericht zelf als dat je bericht duidelijker maakt. Plaats niet alles in HOOFDLETTERS en schrijf geen onwaarheden om alleen maar aandacht te krijgen (bv. Lees dit en je wordt gearresteerd). Een voorbeeld van een verkeerd geformuleerd onderwerp is: "HELP MIJ". Een goed onderwerp zou kunnen zijn: "Plaatje invoegen in tekst lukt niet onder Windows XP".
Ik denk dat je dan meer kans van slagen hebt op een antwoordt.

Robert
Robert Dam - Joomla Forum Moderator
Dutch Boards | Joomla Coding Boards | English Support Boards

User avatar
dwstrijks
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 667
Joined: Mon Aug 22, 2005 7:19 pm
Location: Veenendaal

Re: Pulldownmenu stijlen in JCE is leeg

Post by dwstrijks » Wed Feb 13, 2008 8:07 am

Hoi,

Je zou bijv: de template_css.css kunnen aanpassen dat je de styles in de editor kunt zien en dan de template wijzigen voor het aanroepen van de css bestanden.
Iets niet gelezen = niets geleerd

Tha Company is on the move to a new location!

 

Locked

Return to “Templates 1.0.x”