Div en class?

Moderator: pe7er

Forum rules
Forum Regels
Locked
artwido
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 263
Joined: Mon May 15, 2006 9:31 am
Location: Velserbroek
Contact:

Div en class?

Post by artwido » Sun Apr 06, 2008 11:53 am

Ik wil een template gebruiken van Yootheme maar als ik hem installeer dan zie ik de grote header afbeelding die zij gebruiken, op mijn eigen site niet.
Als ik kijk in de bron dan zie ik dat er voor de header met div's en class gewerkt word.
Hier heb ik dus geen kaas van gegeten.
Is er iemand die het me kan uitleggen?
In grote lijnen begrijp ik dat een module (bijvoorbeeld banners module) een parameter kan instellen (Module Class Suffix) en dan deze aanroepen in het template.
Maar ik wil graag weten hoe ik dit moet doen. ;)

 
User avatar
sc00zy
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 9531
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:07 am
Location: Assen, Netherlands
Contact:

Re: Div en class?

Post by sc00zy » Thu Apr 17, 2008 8:50 am

Die header afbeelding wordt getoond via een module op positie "header".
Arjan Menger
https://welldotcom.nl - Puntgaaf Internetbureau

User avatar
sc00zy
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 9531
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:07 am
Location: Assen, Netherlands
Contact:

Re: Div en class?

Post by sc00zy » Thu Apr 17, 2008 8:51 am

Mod: Verplaatst van Algemene vragen naar Joomla! 1.0 - Templates forum.
Arjan Menger
https://welldotcom.nl - Puntgaaf Internetbureau

 

Locked

Return to “Templates 1.0.x”