plaatje niet zichtbaar in IE wel in FF

Moderator: pe7er

Forum rules
Forum Regels
Locked
rikoos
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 299
Joined: Thu Jul 06, 2006 10:33 am

plaatje niet zichtbaar in IE wel in FF

Post by rikoos » Sat May 03, 2008 12:34 pm

Hallo allemaal,

ik heb iets vreemds, weet ook niet of dit de juiste plek is maar aangezien het over de weergave gaat denk ik het wel (en anders merk ik het wel bij eenberplaatsing ;))

Ik heb een hack gemaakt op eventlist en tijdens de display van de agenda laat hij een plaatje niet zien in explorer (een mooi rood kruis). Als ik daarna een rechtermuisklik doe op het rode kruis krijg ik wel alle opties van het plaatje. Dus ik kies dan display picture en voila !!! het plaatje komt mooi in beeld. Doe ik hierna een back in de browser dan is het plaatje wel aanwezig in de agenda. Hier ook bij een volgende visit.

Dit alles werkt wel correct in Firefox......

De site maakt de volgende code aan:

Code: Select all

  		  			<tr class="sectiontableentry1">
    			<td width="15%">
    				<div class="date"><nobr>
    				10.05.2008</nobr>
    				</div>
									</td>
									<td width="45%">
						<a href="http://www.dancevenue.nl/agenda/34.html"> Musica Republica</a>
					</td>
									<td  width="">
				<a href='http://www.dancevenue.nl/agenda/35.html'>Lloyd Multiplein</a>					</td>
									<td width="">Rotterdam</td>
				<td><img title="DV aanwezig" src="./images/favicon.ico" /></td><td>&nbsp;</td>			</tr>
Heb ik ergens een fout gemaakt? of is de template aan een passing toe?

Any help is welkom :)

Bedankt
Grt
Rick

 
User avatar
Robin
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 15753
Joined: Thu Aug 18, 2005 10:41 am

Re: plaatje niet zichtbaar in IE wel in FF

Post by Robin » Sat May 03, 2008 6:23 pm

Hoi,

Wat mij opvalt is:

Code: Select all

src="./images/favicon.ico"
Voeg eens een punt toe, dus:

Code: Select all

src="../images/favicon.ico"

rikoos
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 299
Joined: Thu Jul 06, 2006 10:33 am

Re: plaatje niet zichtbaar in IE wel in FF

Post by rikoos » Mon May 05, 2008 2:09 pm

thnx gedaan maar resultaat is nog steeds een kruis. Het blijft raar ..

Iemand andere opties?

Cheers
Rick

User avatar
Robin
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 15753
Joined: Thu Aug 18, 2005 10:41 am

Re: plaatje niet zichtbaar in IE wel in FF

Post by Robin » Mon May 05, 2008 2:11 pm

Kun je een url van je site posten?

rikoos
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 299
Joined: Thu Jul 06, 2006 10:33 am

Re: plaatje niet zichtbaar in IE wel in FF

Post by rikoos » Tue May 06, 2008 12:07 pm

oeps ... sorry :)

http://www.dancevenue.nl en kies hier optie agenda bovenaan.


Cheers

User avatar
Robin
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 15753
Joined: Thu Aug 18, 2005 10:41 am

Re: plaatje niet zichtbaar in IE wel in FF

Post by Robin » Tue May 06, 2008 12:16 pm

Gokje, hernoem favicon.ico naar favicon.gif. Dan je code aanpassen (hack), ik denk dat het dan wel werkt.

Housje
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 10
Joined: Mon Sep 18, 2006 4:30 pm

Re: plaatje niet zichtbaar in IE wel in FF

Post by Housje » Fri May 30, 2008 2:41 pm

Hoi, ik heb ongeveer hetzelfde probleem, daarom dat ik het hier maar bij post.

Het betreft de 'verzend' knop van mijn contact pagina.
In IE6, FF is hij zichtbaar, enkel in IE7 niet...

Iemand een idee?

de website is www.stals-co.be


Mvg,


Housje

User avatar
Webmastah
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 11
Joined: Mon Sep 19, 2005 8:43 am
Location: Zwijndrecht, Holland
Contact:

Re: plaatje niet zichtbaar in IE wel in FF

Post by Webmastah » Wed Jun 11, 2008 12:13 pm

@ Housje: Ik heb iets vergelijkbaars gehad, long time ago. Toen had ik in Photoshop een afbeelding opgeslagen als JPG (Ctrl+Shift+S). Toen pakten verschillende browsers hem niet. Ik moest hem exporteren (Ctrl+Alt+Shift+S) om de afbeelding wel weergegeven te krijgen.

@ TS: Volgens mij kun je inderdaad geen .ico gebruiken als gewone afbeelding.
Waar een wil is...
webXalt | www.webxalt.nl | KvK Rotterdam: 24408624

 

Locked

Return to “Templates 1.0.x”