Page 1 of 1

Drop down menu

Posted: Tue Aug 19, 2008 10:40 am
by Livebox
Goedemiddag,

Ik gebruik een menu dat text om zet in plaatjes. Het menu bevindt zich niet als module position in de template maar wordt in de index.php aangeroepen.

</div>
<div class="greybox_bottom_padding">
<div class="middlenav">
<div id="horizmenu">
<?php mosShowHorizMenu('Daan'); ?>
</div>
</div>

Ik zou nu graag een Drop Down menu willen gaan gebruiken, zoals sucker fish.

Hoop dat iemand me hier mee kan helpen. Alvast bedankt

*Dynamic Inline Image Replacement (DIIR) with CSS fallback (Based on ALA DynaText)

Gr,
Daan

Re: Drop down menu

Posted: Tue Aug 19, 2008 2:50 pm
by sc00zy
Je wilt alleen Suckerfish gebruiken of in combinatie met het menu wat je nu al gebruikt?

Re: Drop down menu

Posted: Tue Aug 19, 2008 3:54 pm
by Livebox
als bedankt voor je snelle reactie.

Klopt ik zo graag een Drop Down menu gebruiken (dit kan bijvoorbeeld sucker fish zijn), maar dan met behoud van me eigen menu.

Re: Drop down menu

Posted: Tue Aug 19, 2008 4:53 pm
by sc00zy
Moet vast en zeker mogelijk zijn. Ik alleen geen kant en klare oplossing en denk dat een en ander op maat geprogrammeerd moet worden.

Re: Drop down menu

Posted: Tue Aug 19, 2008 6:57 pm
by Livebox
Many thanks for het mee denken ;)

Ik was hier zelf ook al bang voor. Had gehoopt dat er een andere oplossing zou zijn. Dan wordt een beetje prutsen binnen kort.

Re: Drop down menu

Posted: Tue Sep 16, 2008 7:44 pm
by Barend84
Wat is de output van je menu? Is dat een unordend list?

Re: Drop down menu

Posted: Tue Sep 16, 2008 8:13 pm
by sc00zy
Barend84 wrote:Wat is de output van je menu? Is dat een unordend list?
Als hij nog steeds Suckerfish gebruikt wel als het goed is.