Page 1 of 1

Wisseling van de wacht bij de Joomla!dagen

Posted: Sat Oct 09, 2010 10:07 am
by zanderp
Na vijf jaar initiatiefnemer en 4 jaar organisator te zijn geweest van de Joomladagen voor Nederland en Vlaanderen heeft Stichting POST - onder leiding van Henk van Cann - besloten het Joomladagen stokje over te dragen aan JoomlaCommunity.eu. Leden van deze Nederlandse community zijn al jaren actief voor de Joomladagen. Daarnaast zijn er een aantal trouwe ongebonden leden in het Joomladagen organisatie team.

Henk van Cann gaat zich volledig concentreren op zijn bedrijf 2Value. En daarbinnen zijn passie: het samen sterk laten staan van teams zzp'ers voor grotere opdrachtgevers van websites, intranetten en webshops. Teams bestaan uit kleine zelfstandigen experts die iets doen met Joomla, Drupal en Magento.

Het organisatieteam van de Joomladagen en JoomlaCommunity.eu bedanken Henk voor zijn jarenlange inzet in de Joomla community door het organiseren van de Joomladagen. Dankzij Henk vonden de eerste wereldwijde Joomladagen in Nederland plaats (april 2006) waarna er nog vier succesvolle edities volgden! Hartelijk dank!

Binnenkort komt het organisatieteam van de Joomladagen bij elkaar om plannen voor de editie van 2011 te maken. Schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg de website voor meer informatie over de Joomla!dagen in 2011!

Re: Wisseling van de wacht bij de Joomla!dagen

Posted: Sun Oct 10, 2010 11:22 am
by jwr
Ook via deze site (waar 't begon :>), hartelijk dank Henk en St. POST.
Op naar JD!! 1

vrgr jw