Wie wil ons helpen?

Moderator: pe7er

Forum rules
Forum Regels
Locked
Jaap Taal
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Thu Oct 08, 2009 6:58 am

Wie wil ons helpen?

Post by Jaap Taal » Thu Oct 21, 2010 5:32 am

Hallo Joomla expert,

Mijn naam is Jaap Taal, en ik ben voorzitter van de Astrid Uganda Foundation. Dit is een stichting die weeskinderen in Oeganda helpt met de bouw van een nieuwe school en het opzetten van activiteiten die de gemeenschap om deze kinderen heen meer inkomen opleveren. Alles over ons kun je vinden op http://www.astridugandafoundation.com.
Deze site is gebouwd in Joomla, maar onze webmaster heeft te kennen gegeven het stokje aan een ander over te willen dragen.

En dus zijn we nu driftig op zoek naar iemand die als vrijwilliger voor ons het technisch beheer van deze site op zich wil nemen. Voor de content hebben we al een enthousiasteling die fantastisch werk voor ons verricht en samen zullen jullie dus een team gaan vormen.

Dus als je een beetje tijd hebt en je Joomla kennis in wilt zetten om iets goeds te doen voor kinderen in Oeganda die onder heel moeilijke omstandigheden een menswaardig bestaan proberen op te bouwen, meld je dan bij ons aan! Dat kan op mijn email adres: jaap@astridugandafoundation.com

Ik hoop op veel reacties!

Met vriendelijke groet,
Jaap Taal

Locked

Return to “Offtopic”