Page 1 of 1

Pàgina en blanc a l'entrar com administrador

Posted: Tue Mar 29, 2016 8:26 pm
by toni2d10
Bon dia

Fa tres anys que tenia la web de l'escola funcionant amb Joomla 2 sense problemes.

http://escolatanit.cat/joomla2


Per gaudir de les possibilitats de Joomla3 vaig crear una nova web en un subdirectori i que hores d'ara està plenament operativa

http://escolatanit.cat/joomla3

He aprofitat aquests dies de descans per desplaçar la web del subdirectori a l'arrel tot fent-ne una còpia. Un cop feta vaig modificar l'arxiu configuration.php per fer que busqués a l'arrel i no al subdirectori. Aparentement, tot funciona perfectament.

http://escolatanit.cat

Dic aparentment perquè al provar d'accedir al panell de control apareix una pàgina en blanc que respon a l'arxiu index.php. No puc passar d'aquí. El més curiós (per a mi) de tot això és que si accedeixo al subdirectori joomla 3 i des d'allà intento accedir al panell de control no només m'ho permet sinó que a més ja està la sessió oberta, entenc que perquè he entrat des de l'arrel.

Vaig contactar amb un tècnic el hosting i va detectar el següent en el fitxer apache.error.log:

PHP Fatal error: Call to undefined function Joomla\\String\\utf8_trim() in /home/escolatanit/www/libraries/vendor/joomla/string/src/String.php on line 656, referer: http://escolatanit.cat/administrator/

Espero trobar alguna solució per tal de poder actualitzar i mantenir la pàgina web. Segur que és una ximpleria però no se on buscar i tampoc en se tant. espero haver-me explicat amb claredat.

Moltes gràcies per endavant.

Re: Pàgina en blanc a l'entrar com administrador

Posted: Wed Mar 30, 2016 8:48 am
by toni2d10
Bon dia!!

No se si pot ser una pista, confio que si, o si servirà per embolicar-ho tot més.

Ahir vaig provar a entrar en el panell de control del subdirectori i afegir una entrada. Per sorpresa meva l'entrada es va publicar tant en el subdirectori (http://escolatanit.cat/joomla3) com a l'arrel (http://escolatanit.cat)

A veure si això dóna una pista de quin pot ser l'error i es pot recuperar el normal funcionament.

Fins la propera

Re: Pàgina en blanc a l'entrar com administrador

Posted: Wed Mar 30, 2016 5:07 pm
by el_libre
Wenes!

En primer lloc et diré...que opino que "moure" una web amb un sistema com a Joomla és una operació complexa que dista de només moure els arxius. Igual que desinstal·lar un programa no és el mateix que esborrar-lo, moure una web d'adreça implica certs canvis, alguns segurament no hauran funcionat com tu esperes (algun arxiu que no s'haurà copiat correctament) o directament et provoquen problemes com els que descrius.
Dit això i fent una cerca via Google he trobat aquest missatge que va pel teu camí, així que fes les comprovacions necessàries i prova aquestes solucions variades. Espero que alguna et serveixi ;):

http://www.webempresa.com/foro/32-Jooml ... 3%ADz.html

https://www.[youtube].com/watch?v=Wp12bEoA32w

http://www.ehowenespanol.com/mover-siti ... mo_193626/

Per últim recomanar-te que et sumis a la comunitat de Joomla en català del Facebook...on ja he posat el teu dubte a vere si el responen.

https://www.facebook.com/Joomlacatala/

PD: Vaig estar en aquesta escola de pràctiques de pedagogia (2004-2005), un gran centre, records a tothom ;)

Re: Pàgina en blanc a l'entrar com administrador

Posted: Wed Mar 30, 2016 5:16 pm
by el_libre
Albert Moreno Forrellad ha comentat un enllaç que Joomla en català va compartir.

Albert Moreno Forrellad
30 març a les 19:13

No t'hauras deixat el base /joomla3 al .htaccess??, te pinta d ser algo aixi

Re: Pàgina en blanc a l'entrar com administrador

Posted: Fri Apr 01, 2016 4:28 pm
by el_libre
Ciber Coco diu:
mira si enves de httpaccess.txt tinguessis .htacces (amb el punt davant esdevé invisible i és fàcil que no te l'hagis emportat quan has fet la còpia.
----------------------
Ciber Coco diu:
jo aniria al subdirectori, i faria un 'rename' del .htaccess (exemple: htacces-old.txt ), llavors te l'emportes i un cop dins d'on ha de ser (teòricament a htppdocs/ el tornes a reanomenar a .htaccess
-----------------------
Josep M. Giribet diu:
Demana al teu host que actualitzi les limitacions de memòria de php, ho si tens accés a php.ini ho pots fer tu mateix.
----------------------------

Re: Pàgina en blanc a l'entrar com administrador

Posted: Sat Apr 02, 2016 11:17 pm
by toni2d10
Bon dia tot el dia

Moltes gràcies per les vostres aportacions

De moment sembla que el problema s'ha solucionat. Mirant aquest enllaç hi ha un comentari a un error en el desplaçament provocat pel seu gestor. D'entrada no li vag fer cas ja que al fer servir el filezilla vaig suposar que no tindria aquests problemes. Vaig descarregar tots els arxius al disc dur i els vaig tornar a pujar a l'arrel pràcticament carpeta per capeta. Es van produir 14 errors en la pujada i els vaig fer individualment. Ara sembla que tot funciona perfectament.
el_libre wrote:
Dit això i fent una cerca via Google he trobat aquest missatge que va pel teu camí, així que fes les comprovacions necessàries i prova aquestes solucions variades. Espero que alguna et serveixi ;):

http://www.webempresa.com/foro/32-Jooml ... 3%ADz.html
Respectes les altres idees de moment, i tenint en compte que sembla que funciona, no he fet res tot i que deixo coma feina pendent per un moment més relaxat comprovar el que diuen.

Moltes gracies Ciber Coco i Josep Maria Giribet pel vostre ajut.

Respecte la posdata encara quedem alguns d'aquella època, jo entre ells. Si un dia vens per allà serà un plaer saludar-te.
el_libre wrote: PD: Vaig estar en aquesta escola de pràctiques de pedagogia (2004-2005), un gran centre, records a tothom ;)
Fins la propera i gràcies a tots altre cop

Toni Romaguera i Drets