Media makkelijk integreren via je editor

Moderator: pe7er

Forum rules
Forum Regels
Locked
thestart
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 48
Joined: Fri Nov 02, 2007 7:15 am

Media makkelijk integreren via je editor

Post by thestart » Fri Nov 02, 2007 7:21 am

Hoe kan je makkelijk media([youtube], google, revver, garage tv,...) in je content plaatsen, door gebruik te maken van je editor. Ik heb al de allvideo plugin, maar dan moet je steeds de code geven. Als externe gebruiker weet je de code niet altijd en is daarom niet hetgeen ik zoek.

Er zou een knop in de editor moeten zijn dat je toelaat makkelijk media toe te voegen.

Bestaat er zo een plugin en waar is dit te vinden. Of moet ik een andere editor gebruiken, waar dit standaard mogelijk is?

Hopelijk is mijn probleem duidelijk.

User avatar
sc00zy
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 9530
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:07 am
Location: Assen, Netherlands
Contact:

Re: Media makkelijk integreren via je editor

Post by sc00zy » Fri Nov 02, 2007 8:46 am

Die is er volgens mij niet...

Wat je zou kunnen doen om het voor jezelf makkelijker te maken is de pagina's met uitleg van AllVideos plugin uit te printen.
Arjan Menger
https://welldotcom.nl - Puntgaaf Internetbureau

thestart
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 48
Joined: Fri Nov 02, 2007 7:15 am

Re: Media makkelijk integreren via je editor

Post by thestart » Fri Nov 02, 2007 8:55 am

Dat is mogelijk voor mij, maar voor mijn users is dit geen oplossing.

Kan je met de JCE editor zelf geen knoppen toevoegen met de code erachter?

Ik heb de mediamanager gedownload voor JCE, daar moet het mee lukken normaal, maar deze werkt niet, het pictogram in de editor is er wel, maar als ik er op klik heb ik een wit blad, het kan wel zijn dat deze plugin al iets ouder is, en dat daar de fout ligt. Heeft iemand een up to date mediamanager voor JCE, ik weet dat hij via de site 40dollar kost, dat ga ik er niet aanhangen hoor.

User avatar
renem
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2465
Joined: Tue Aug 23, 2005 11:04 am

Re: Media makkelijk integreren via je editor

Post by renem » Fri Nov 02, 2007 10:00 am

Media plugin JCE werkt hier perfect hoor en is zeker up to date ik denk dat je iets anders niet voor elkaar hebt.
"Het mooie aan standaards is dat er zoveel zijn om tussen te kiezen.." 
Layoutproblemen Zie>> http://forum.joomla.org/index.php/topic,17708.0.html

thestart
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 48
Joined: Fri Nov 02, 2007 7:15 am

Re: Media makkelijk integreren via je editor

Post by thestart » Fri Nov 02, 2007 10:03 am

kan er dan iemand de plugin online zetten, zodat deze te downloaden is, maar niet via de officiele site, zodat je niet hoeft te betalen.

User avatar
renem
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2465
Joined: Tue Aug 23, 2005 11:04 am

Re: Media makkelijk integreren via je editor

Post by renem » Fri Nov 02, 2007 10:05 am

Leuk iemand naaien die er veel tijd in steekt......................................en voor een belachelijk bedrag schaam je! :-*
"Het mooie aan standaards is dat er zoveel zijn om tussen te kiezen.." 
Layoutproblemen Zie>> http://forum.joomla.org/index.php/topic,17708.0.html

User avatar
sc00zy
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 9530
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:07 am
Location: Assen, Netherlands
Contact:

Re: Media makkelijk integreren via je editor

Post by sc00zy » Fri Nov 02, 2007 10:14 am

Een subscription voor JCE kost maar $20 per jaar hoor. Voor niets gaat de zon op...
Arjan Menger
https://welldotcom.nl - Puntgaaf Internetbureau

User avatar
dam-man
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 7961
Joined: Fri Sep 09, 2005 2:13 pm
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Media makkelijk integreren via je editor

Post by dam-man » Fri Nov 02, 2007 10:47 am

sc00zy wrote: Een subscription voor JCE kost maar $20 per jaar hoor. Voor niets gaat de zon op...
Idd die is het geld zekers te weten waard!! ]
Je kan hem veel in zetten en dus heb je deze zo weer terug verdiend :pop
Robert Dam - Joomla Forum Moderator
Dutch Boards | Joomla Coding Boards | English Support Boards


Locked

Return to “Mambots 1.0.x”