Flytte moduler på forsiden?

Her kan du spørge om hjælp til design, templates og css.

Moderators: b-ronnow, b-ronnow

Locked
Webtytte
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 140
Joined: Wed Jun 21, 2006 3:52 pm

Flytte moduler på forsiden?

Post by Webtytte » Tue May 27, 2008 9:26 pm

Hej,

Jeg bruger en template kaldet Waldmeister. Den har to positioner "user1" and "user2" placeret under "main content" på forsiden. Jeg vil gerne flytte dem oven over "main content", men har problemer med at se hvilken html kode der skal ændres. Jeg har vedhæftet html filen for templaten i håb om at der er nogle, klogere end mig, der kan hjælpe mig.

Her er templatens html fil:

Code: Select all

<?php
defined( '_VALID_MOS' ) or die( 'Restricted access' );
// needed to seperate the ISO number from the language file constant _ISO
$iso = explode( '=', _ISO );
// xml prolog
echo '<?xml version="1.0" encoding="'. $iso[1] .'"?' .'>';
?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<?php mosShowHead(); ?>
<?php
if ( $my->id ) {
	initEditor();
}
$collspan_offset = ( mosCountModules( 'right', 'left' ) + mosCountModules( 'user2' ) ) ? 2 : 1;
//script to determine which div setup for layout to use based on module configuration
$user1 = 0;
$user2 = 0;
$colspan = 0;
$right = 0;
$left = 0;
$banner = 0;
// banner combos

//user1 combos
if ( mosCountModules( 'user1' ) + mosCountModules( 'user2' ) == 2) {
	$user1 = 2;
	$user2 = 2;
	$colspan = 3;
} elseif ( mosCountModules( 'user1' ) == 1 ) {
	$user1 = 1;
	$colspan = 1;
} elseif ( mosCountModules( 'user2' ) == 1 ) {
	$user2 = 1;
	$colspan = 1;
}
//banner based combos
if ( mosCountModules( 'banner' ) and ( empty( $_REQUEST['task'] ) || $_REQUEST['task'] != 'edit' ) ) {
	$banner = 1;
	
}

//right based combos
if ( mosCountModules( 'right' ) and ( empty( $_REQUEST['task'] ) || $_REQUEST['task'] != 'edit' ) ) {
	$right = 1;
	
}
//left based combos
if ( mosCountModules( 'left' ) and ( empty( $_REQUEST['task'] ) || $_REQUEST['task'] != 'edit' ) ) {
      $left = 1;

}
//top based combos
if ( mosCountModules( 'top' ) and ( empty( $_REQUEST['task'] ) || $_REQUEST['task'] != 'edit' ) ) {
      $top = 1;

}
?>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<?php echo "<link rel=\"stylesheet\" href=\"$GLOBALS[mosConfig_live_site]/templates/$GLOBALS[cur_template]/css/template_css.css\" type=\"text/css\"/>" ; ?><?php echo "<link rel=\"shortcut icon\" href=\"$GLOBALS[mosConfig_live_site]/images/favicon.ico\" />" ; ?>
</head>
<body>
<script type="text/javascript" src="http://common.allakhazam.com/shared/akztooltip.js"></script>
<table width="100%" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0">
  <tr>
    <td id="header"><div id="header_inner"></div>
      <div id="banner">
        <div id="banner_inner">
          <?php mosLoadModules( "banner", -1 ); ?>
        </div>
      </div></td>
  </tr>
  <tr>
    <td id="top_menu"><div id="top_menu_inner">
        <?php mosLoadModules ( 'user3' ); ?>
      </div></td>
  </tr>
  <tr>
    <td id="content_outer" valign="top"><table  align="center" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%" class="content_table">
        <tr valign="top">
          <?php
							if ( $left > 0 ) {
		  				?>
          <td><div id="left_outer">
              <div id="left_header"></div>
              <div id="left_inner_float">
                <div id="left_inner">
                  <?php mosLoadModules ( 'left', -2 ); ?>
                </div>
              </div>
              <div id="left_footer"></div>
            </div></td>
          <?php
		  			}
		  			?>
          <td width="100%" id="content"><div>
              <div id="content_top">
                <div id="content_top_corner"></div>
              </div>
              <table width="100%" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0" class="content">
                <tr>
                  <td colspan="<?php echo $colspan; ?>"><div id="pathway">
                      <div id="pathway_text">
                        <?php mosPathWay(); ?>
                      </div>
                    </div>
                    <div id="main_content">
                      <?php mosMainBody(); ?>
                    </div></td>
                </tr>
                <?php
								if ($colspan > 0) {
								?>
                <tr valign="top">
                  <?php
				  					if ( $user1 > 0 ) {
				  						?>
                  <td width="50%"><div id="user1_outer">
                      <div class="user1_inner">
                        <?php mosLoadModules ( 'user1', -2 ); ?>
                      </div>
                    </div></td>
                  <?php
				  					}
				  					if ( $colspan == 3) {
										 ?>
                  <?php
										}
				  					if ( $user2 > 0 ) {
				  						?>
                  <td width="50%"><div id="user2_outer">
                      <div class="user2_inner">
                        <?php mosLoadModules ( 'user2', -2 ); ?>
                      </div>
                    </div></td>
                  <?php
				  					}
										?>
                </tr>
                <tr>
                  <td colspan="<?php echo $colspan; ?>"></td>
                </tr>
                <?php
									}
								?>
              </table>
              <div id="content_foot">
                <div id="content_foot_corner"></div>
              </div>
            </div></td>
          <?php
							if ( $right > 0 ) {
		  				?>
          <td><div id="right_outer">
              <div id="right_header"></div>
              <div id="right_inner_float">
                <div id="right_inner">
                  <?php mosLoadModules ( 'right', -2 ); ?>
                </div>
              </div>
              <div id="right_footer"></div>
            </div></td>
          <?php
		  			}
		  			?>
        </tr>
      </table></td>
  </tr>
  <tr>
    <?php
							if ( $banner > 0 ) {
		  				?>
    <td id="user"></td>
    <?php
		  			}
		  			?>
  </tr>
  <tr>
    <td id="footer"><?php include_once('includes/footer.php'); ?>
      <div id="logo">| Design by <a href="http://www.ah-68.de" target="_blank">ah-68</a> |</div></td>
  </tr>
</table>
<?php mosLoadModules( 'debug', -1 );?>
</body>
</html>
Håber I kan hjælpe mig, på forhånd tak! :)

Venligst
Webtytte

Gadensgaard
Joomla! Champion
Joomla! Champion
Posts: 6139
Joined: Sat Nov 18, 2006 12:29 pm

Re: Flytte moduler på forsiden?

Post by Gadensgaard » Wed May 28, 2008 7:16 am

Prøv sådan her:

Code: Select all

<?php
defined( '_VALID_MOS' ) or die( 'Restricted access' );
// needed to seperate the ISO number from the language file constant _ISO
$iso = explode( '=', _ISO );
// xml prolog
echo '<?xml version="1.0" encoding="'. $iso[1] .'"?' .'>';
?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<?php mosShowHead(); ?>
<?php
if ( $my->id ) {
   initEditor();
}
$collspan_offset = ( mosCountModules( 'right', 'left' ) + mosCountModules( 'user2' ) ) ? 2 : 1;
//script to determine which div setup for layout to use based on module configuration
$user1 = 0;
$user2 = 0;
$colspan = 0;
$right = 0;
$left = 0;
$banner = 0;
// banner combos

//user1 combos
if ( mosCountModules( 'user1' ) + mosCountModules( 'user2' ) == 2) {
   $user1 = 2;
   $user2 = 2;
   $colspan = 3;
} elseif ( mosCountModules( 'user1' ) == 1 ) {
   $user1 = 1;
   $colspan = 1;
} elseif ( mosCountModules( 'user2' ) == 1 ) {
   $user2 = 1;
   $colspan = 1;
}
//banner based combos
if ( mosCountModules( 'banner' ) and ( empty( $_REQUEST['task'] ) || $_REQUEST['task'] != 'edit' ) ) {
   $banner = 1;
   
}

//right based combos
if ( mosCountModules( 'right' ) and ( empty( $_REQUEST['task'] ) || $_REQUEST['task'] != 'edit' ) ) {
   $right = 1;
   
}
//left based combos
if ( mosCountModules( 'left' ) and ( empty( $_REQUEST['task'] ) || $_REQUEST['task'] != 'edit' ) ) {
      $left = 1;

}
//top based combos
if ( mosCountModules( 'top' ) and ( empty( $_REQUEST['task'] ) || $_REQUEST['task'] != 'edit' ) ) {
      $top = 1;

}
?>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<?php echo "<link rel=\"stylesheet\" href=\"$GLOBALS[mosConfig_live_site]/templates/$GLOBALS[cur_template]/css/template_css.css\" type=\"text/css\"/>" ; ?><?php echo "<link rel=\"shortcut icon\" href=\"$GLOBALS[mosConfig_live_site]/images/favicon.ico\" />" ; ?>
</head>
<body>
<script type="text/javascript" src="http://common.allakhazam.com/shared/akztooltip.js"></script>
<table width="100%" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0">
  <tr>
    <td id="header"><div id="header_inner"></div>
      <div id="banner">
        <div id="banner_inner">
          <?php mosLoadModules( "banner", -1 ); ?>
        </div>
      </div></td>
  </tr>
  <tr>
    <td id="top_menu"><div id="top_menu_inner">
        <?php mosLoadModules ( 'user3' ); ?>
      </div></td>
  </tr>
  <tr>
    <td id="content_outer" valign="top"><table  align="center" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%" class="content_table">
        <tr valign="top">
          <?php
                     if ( $left > 0 ) {
                    ?>
          <td><div id="left_outer">
              <div id="left_header"></div>
              <div id="left_inner_float">
                <div id="left_inner">
                  <?php mosLoadModules ( 'left', -2 ); ?>
                </div>
              </div>
              <div id="left_footer"></div>
            </div></td>
          <?php
                 }
                 ?>
          <td width="100%" id="content"><div>
              <div id="content_top">
                <div id="content_top_corner"></div>
              </div>
				[color=#FF0000]<?php
                	if ( $user1 > 0 ) {
                ?>
                  <td width="50%"><div id="user1_outer">
                      <div class="user1_inner">
                        <?php mosLoadModules ( 'user1', -2 ); ?>
                      </div>
                    </div></td>
                  <?php
                             }
                             if ( $colspan == 3) {
                               ?>
                  <?php
                              }
                             if ( $user2 > 0 ) {
                                ?>
                  <td width="50%"><div id="user2_outer">
                      <div class="user2_inner">
                        <?php mosLoadModules ( 'user2', -2 ); ?>
                      </div>
                    </div></td>
                  <?php
                             }
                              ?>
                </tr>
                <tr>
                  <td colspan="<?php echo $colspan; ?>"></td>
                </tr>
                <?php
                           }
                        ?>[/color]              
              <table width="100%" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0" class="content">
                <tr>
                  <td colspan="<?php echo $colspan; ?>"><div id="pathway">
                      <div id="pathway_text">
                        <?php mosPathWay(); ?>
                      </div>
                    </div>
                    <div id="main_content">
                      <?php mosMainBody(); ?>
                    </div></td>
                </tr>
                <?php
                        if ($colspan > 0) {
                        ?>
                <tr valign="top">

              </table>
              <div id="content_foot">
                <div id="content_foot_corner"></div>
              </div>
            </div></td>
          <?php
                     if ( $right > 0 ) {
                    ?>
          <td><div id="right_outer">
              <div id="right_header"></div>
              <div id="right_inner_float">
                <div id="right_inner">
                  <?php mosLoadModules ( 'right', -2 ); ?>
                </div>
              </div>
              <div id="right_footer"></div>
            </div></td>
          <?php
                 }
                 ?>
        </tr>
      </table></td>
  </tr>
  <tr>
    <?php
                     if ( $banner > 0 ) {
                    ?>
    <td id="user"></td>
    <?php
                 }
                 ?>
  </tr>
  <tr>
    <td id="footer"><?php include_once('includes/footer.php'); ?>
      <div id="logo">| Design by <a href="http://www.ah-68.de" target="_blank">ah-68</a> |</div></td>
  </tr>
</table>
<?php mosLoadModules( 'debug', -1 );?>
</body>
</html>
Jeg flyttede

Code: Select all

<?php
                	if ( $user1 > 0 ) {
                ?>
                  <td width="50%"><div id="user1_outer">
                      <div class="user1_inner">
                        <?php mosLoadModules ( 'user1', -2 ); ?>
                      </div>
                    </div></td>
                  <?php
                             }
                             if ( $colspan == 3) {
                               ?>
                  <?php
                              }
                             if ( $user2 > 0 ) {
                                ?>
                  <td width="50%"><div id="user2_outer">
                      <div class="user2_inner">
                        <?php mosLoadModules ( 'user2', -2 ); ?>
                      </div>
                    </div></td>
                  <?php
                             }
                              ?>
                </tr>
                <tr>
                  <td colspan="<?php echo $colspan; ?>"></td>
                </tr>
                <?php
                           }
                        ?>

Webtytte
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 140
Joined: Wed Jun 21, 2006 3:52 pm

Re: Flytte moduler på forsiden?

Post by Webtytte » Wed May 28, 2008 1:43 pm

Tak for svaret, men det virker ikke.

Siden viser følgende fejl:
Parse error: parse error, unexpected '}' in /home/content/n/e/c/necedemalice/html/j1/templates/waldmeister/index.php on line 130

PRoCoN
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 154
Joined: Fri Sep 29, 2006 10:08 am
Location: Denmark
Contact:

Re: Flytte moduler på forsiden?

Post by PRoCoN » Sat May 31, 2008 8:49 pm

Prøv med copy and paste af den her kode

Code: Select all

<?php
defined( '_VALID_MOS' ) or die( 'Restricted access' );
// needed to seperate the ISO number from the language file constant _ISO
$iso = explode( '=', _ISO );
// xml prolog
echo '<?xml version="1.0" encoding="'. $iso[1] .'"?' .'>';
?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<?php mosShowHead(); ?>
<?php
if ( $my->id ) {
   initEditor();
}
$collspan_offset = ( mosCountModules( 'right', 'left' ) + mosCountModules( 'user2' ) ) ? 2 : 1;
//script to determine which div setup for layout to use based on module configuration
$user1 = 0;
$user2 = 0;
$colspan = 0;
$right = 0;
$left = 0;
$banner = 0;
// banner combos

//user1 combos
if ( mosCountModules( 'user1' ) + mosCountModules( 'user2' ) == 2) {
   $user1 = 2;
   $user2 = 2;
   $colspan = 3;
} elseif ( mosCountModules( 'user1' ) == 1 ) {
   $user1 = 1;
   $colspan = 1;
} elseif ( mosCountModules( 'user2' ) == 1 ) {
   $user2 = 1;
   $colspan = 1;
}
//banner based combos
if ( mosCountModules( 'banner' ) and ( empty( $_REQUEST['task'] ) || $_REQUEST['task'] != 'edit' ) ) {
   $banner = 1;
   
}

//right based combos
if ( mosCountModules( 'right' ) and ( empty( $_REQUEST['task'] ) || $_REQUEST['task'] != 'edit' ) ) {
   $right = 1;
   
}
//left based combos
if ( mosCountModules( 'left' ) and ( empty( $_REQUEST['task'] ) || $_REQUEST['task'] != 'edit' ) ) {
      $left = 1;

}
//top based combos
if ( mosCountModules( 'top' ) and ( empty( $_REQUEST['task'] ) || $_REQUEST['task'] != 'edit' ) ) {
      $top = 1;

}
?>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<?php echo "<link rel=\"stylesheet\" href=\"$GLOBALS[mosConfig_live_site]/templates/$GLOBALS[cur_template]/css/template_css.css\" type=\"text/css\"/>" ; ?><?php echo "<link rel=\"shortcut icon\" href=\"$GLOBALS[mosConfig_live_site]/images/favicon.ico\" />" ; ?>
</head>
<body>
<script type="text/javascript" src="http://common.allakhazam.com/shared/akztooltip.js"></script>
<table width="100%" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0">
  <tr>
    <td id="header"><div id="header_inner"></div>
      <div id="banner">
        <div id="banner_inner">
          <?php mosLoadModules( "banner", -1 ); ?>
        </div>
      </div></td>
  </tr>
  <tr>
    <td id="top_menu"><div id="top_menu_inner">
        <?php mosLoadModules ( 'user3' ); ?>
      </div></td>
  </tr>
  <tr>
    <td id="content_outer" valign="top"><table  align="center" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%" class="content_table">
        <tr valign="top">
          <?php
                     if ( $left > 0 ) {
                    ?>
          <td><div id="left_outer">
              <div id="left_header"></div>
              <div id="left_inner_float">
                <div id="left_inner">
                  <?php mosLoadModules ( 'left', -2 ); ?>
                </div>
              </div>
              <div id="left_footer"></div>
            </div></td>
          <?php
                 }
                 ?>
          <td width="100%" id="content"><div>
              <div id="content_top">
                <div id="content_top_corner"></div>
              </div>
              <table width="100%" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0" class="content">
                 <?php
                        if ($colspan > 0) {
                        ?>
                <tr valign="top">
                  <?php
                             if ( $user1 > 0 ) {
                                ?>
                  <td width="50%"><div id="user1_outer">
                      <div class="user1_inner">
                        <?php mosLoadModules ( 'user1', -2 ); ?>
                      </div>
                    </div></td>
                  <?php
                             }
                             if ( $colspan == 3) {
                               ?>
                  <?php
                              }
                             if ( $user2 > 0 ) {
                                ?>
                  <td width="50%"><div id="user2_outer">
                      <div class="user2_inner">
                        <?php mosLoadModules ( 'user2', -2 ); ?>
                      </div>
                    </div></td>
                  <?php
                             }
                              ?>
                </tr>
                <tr>
                  <td colspan="<?php echo $colspan; ?>"></td>
                </tr>
                <tr>
                  <td colspan="<?php echo $colspan; ?>"><div id="pathway">
                      <div id="pathway_text">
                        <?php mosPathWay(); ?>
                      </div>
                    </div>
                    <div id="main_content">
                      <?php mosMainBody(); ?>
                    </div></td>
                </tr>
               
                <?php
                           }
                        ?>
              </table>
              <div id="content_foot">
                <div id="content_foot_corner"></div>
              </div>
            </div></td>
          <?php
                     if ( $right > 0 ) {
                    ?>
          <td><div id="right_outer">
              <div id="right_header"></div>
              <div id="right_inner_float">
                <div id="right_inner">
                  <?php mosLoadModules ( 'right', -2 ); ?>
                </div>
              </div>
              <div id="right_footer"></div>
            </div></td>
          <?php
                 }
                 ?>
        </tr>
      </table></td>
  </tr>
  <tr>
    <?php
                     if ( $banner > 0 ) {
                    ?>
    <td id="user"></td>
    <?php
                 }
                 ?>
  </tr>
  <tr>
    <td id="footer"><?php include_once('includes/footer.php'); ?>
      <div id="logo">| Design by <a href="http://www.ah-68.de" target="_blank">ah-68</a> |</div></td>
  </tr>
</table>
<?php mosLoadModules( 'debug', -1 );?>
</body>
</html>

Webtytte
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 140
Joined: Wed Jun 21, 2006 3:52 pm

Re: Flytte moduler på forsiden?

Post by Webtytte » Sun Jun 08, 2008 6:45 pm

Det virkede, tusind tak!!!!! :D

Webtytte
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 140
Joined: Wed Jun 21, 2006 3:52 pm

Re: Flytte moduler på forsiden?

Post by Webtytte » Wed Jun 11, 2008 1:03 pm

Hmm efter den ændring kan jeg ikke bruge JEvents, kalenderen kan ikke vises overhovedet. Ingen fejl, den viser bare en blank side. :'(

Webtytte
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 140
Joined: Wed Jun 21, 2006 3:52 pm

Re: Flytte moduler på forsiden?

Post by Webtytte » Mon Jun 23, 2008 12:03 pm

(har lavet en ny post vedr. dette problem)
Mvh
Webtytte


Locked

Return to “Template, CSS og Design”