SMF login bridge PROBLEM?

Discuss the integration of SMF here.
Locked
markotrip
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 10
Joined: Sun Jun 29, 2008 4:35 pm

SMF login bridge PROBLEM?

Post by markotrip » Sat Jul 05, 2008 5:10 pm

I have used Joomla 1.0.12, smf bridge 1.1.02 and SMF 1.1 RC3

when I upgrade to joomla 1.0.15 login via smf bridge doesn't work!

I can't login to my site like user via smf bridge, also when I go directly to forum and trying to login everything is ok, but when I back to home page of joomla site, log in doesn't work, and I'm not loged in


I can log in to my joomla site on home page and SMF bridge log in module, but all stuff that required user which is logged in are hidden...

where is problem?
thnx...

 
locutus
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 111
Joined: Thu Aug 18, 2005 6:43 pm

Re: SMF login bridge PROBLEM?

Post by locutus » Mon Jul 07, 2008 6:04 am

Joomla 1.0.13 and higher won't work with the simplemachines bridge. Sorry for that.

markotrip
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 10
Joined: Sun Jun 29, 2008 4:35 pm

Re: SMF login bridge PROBLEM?

Post by markotrip » Sun Jul 13, 2008 12:20 pm

only we can do is:
upload all files from patch, etc: 1.0.12 to 1.0.15, but without file includes/joomla.php

that file (in 1.0.15)doesn't work with smf bridge...

just copu all file from partch but without joomla.php and all works fine

lappy
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 7
Joined: Wed Jul 16, 2008 1:16 am

Re: SMF login bridge PROBLEM?

Post by lappy » Wed Jul 16, 2008 1:20 am

I have the same problem but I started with 1.0.15 version. How do I make it work?

markotrip
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 10
Joined: Sun Jun 29, 2008 4:35 pm

Re: SMF login bridge PROBLEM?

Post by markotrip » Sun Jul 20, 2008 11:46 am

I think that you can only update joomla.php file from 1.0.12 version of Joomla, and that would be that...

 

Locked

Return to “SMF - Simplemachines.org Forum”