gal kas naudoja Expose4 Moduli

Locked
zasinas
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Sun Aug 17, 2008 3:46 pm

gal kas naudoja Expose4 Moduli

Post by zasinas » Sun Aug 17, 2008 3:57 pm

Sweiki
padejau naudoti Joomla ant Linux platformos
suinstaliavau moduli Expose4
ir susiduriau su tokia problema, gal ir jus esat susidure????
kai sukuriu meniu skilti tarkim nuotraukos
ant jo paspaudus webe uzsikrauna flesas bet nieko nerodo
kai padarau tau skilti defaultine, ir paleidziu puslapi - flesas veikia

galite uzeiti i puslapi ir paspausti "Nuotraukos"
mapatysit kad flesas yra o nieko nerodo

gal zinot sprendima? :eek: :eek:

aciu

 
InTurbo
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 133
Joined: Fri Apr 27, 2007 12:28 pm
Contact:

Re: gal kas naudoja Expose4 Moduli

Post by InTurbo » Mon Aug 18, 2008 2:31 pm

as naudoju veikia puikiai, beje cia komponentas ne modulis.

zasinas
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Sun Aug 17, 2008 3:46 pm

Re: gal kas naudoja Expose4 Moduli

Post by zasinas » Fri Aug 22, 2008 10:06 pm

o tiesiog isntaliavai ir veikia iskarto?
ar kazka dar keitei?

InTurbo
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 133
Joined: Fri Apr 27, 2007 12:28 pm
Contact:

Re: gal kas naudoja Expose4 Moduli

Post by InTurbo » Mon Aug 25, 2008 7:09 am

jo suinstaliavai irveikebe priekaistu. sekmingai naudoju ja viename puslapyje.. gal cia del linuxu kuo labai abejoju..

 

Locked

Return to “Lithuanian Forum”