Problemer med mine links

Alt om søgemaskine optimering og brugervenlige URLs

Moderator: b-ronnow

Locked
Holmboen2
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 4
Joined: Wed Mar 31, 2010 6:40 am

Problemer med mine links

Post by Holmboen2 » Fri Apr 02, 2010 8:07 am

Min forside ser helt normal ud, men når jeg trykker på et af mine links, så kommer denne meddelse:

404 - Komponent ikke fundet
Det er måske ikke muligt for dig at besøge denne side fordi:

1.Et udløbet bogmærke/favorit
2.en søgemaskine som har en uddateret postering for dette websted
3.en fejlindtastet adresse
4.du har ingen adgang til denne side
5.Den efterspurgte ressource blev ikke fundet
6.En fejl er opstået under udførslen af din efterspørgsel.
Prøv venligst en af følgende sider:


•Hjemmeside

Hvis problemerne fortsætter, kontakt venligst systemadministratoren for dette websted.

Komponent ikke fundet

Nogen der har et bud på hvordan jeg får det rettet??

Mvh. Henrik
http://www.mc-turretur.dk

User avatar
Per Yngve Berg
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 26025
Joined: Mon Oct 27, 2008 9:27 pm
Location: Akershus, Norway

Re: Problemer med mine links

Post by Per Yngve Berg » Fri Apr 02, 2010 10:08 am

Problemet er med SEO.

Har du ændret fra htaccess.txt til .htaccess?

http://www.scribd.com/doc/2300167/Jooml ... t-SEF-URLs

Holmboen2
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 4
Joined: Wed Mar 31, 2010 6:40 am

Re: Problemer med mine links

Post by Holmboen2 » Fri Apr 02, 2010 10:40 am

Ja det kan sagtens være det er det der er sket.
Det er nogle dage siden jeg har rodet med det, da jeg så lige var inde og se på min side kom overraskelsen.

Men hvad var det nu jeg havde lavet?

Yes yes, så faldt tiøren :)

Søgemaskinevenlige internetadresser Nej Ja
Brug Apache mod_rewrite Nej Ja
Tilføj suffiks til URLer Nej Ja


Her havde jeg rodet rundt :)

Tak for tippet.


Locked

Return to “SEO”