Joomla - Virtuemart pomoč

Locked
bonika
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Wed Sep 08, 2010 10:02 am

Joomla - Virtuemart pomoč

Post by bonika » Wed Sep 08, 2010 10:45 am

Pozdravljeni!

Potrebujem pomoč pri zaključni fazi spletne trgovine, ki jo izdelujem.

Imam 2 problema, ki ga želim rešiti:

1. Uporabiki, ki kupujejo v spletni trgovini, se lahko odločijo za članstvo v knjižnem klubu. V tem primeru imajo 10% popust, vendar pa članstvo ni pogoj za nakup preko spletne trgovine. Zato imam pri registraciji na koncu vprašanje ali želijo postati Član knjižnega kluba, ampak za enkrat je to samo eno vprašanje, ki pa če ga kupec obkljuka se ne zgodi nič drugačnega. Jaz bi pa rada, da vsi ki bi to obljukal, avtomatično pri nakupu imeli 10% popusta na knjižnje izdelke brez poštnine. Pravtako sem ustvarila eno skupino uporabnikov knjižni klub, ampak ne znam sedaj "povezati tega vprašanja s to skupino"... zdi se mi da bi morala verjetno v kodo napisati kak if stavek, ampak nimam pojma kam.

2. Na spletni strani imam 2 predlogi... ena je za predstavitev založbe in druga za spletno trgovino. Na določenih mestih se mi v spletni trgovino, namesto druge predloge pojavi prva... zanima me če je možno nekako označiti, da vse kar se tiče "virtue mart" da uporablja drugo predlogo.

Za vsak odgovor se vam že v naprej zahvaljujem.

lolol
I've been banned!
Posts: 16
Joined: Wed Apr 10, 2013 10:47 am

Re: Joomla - Virtuemart pomoč

Post by lolol » Sun Mar 16, 2014 8:50 am

bonika wrote:1. Uporabiki, ki kupujejo v spletni trgovini, se lahko odločijo za članstvo v knjižnem klubu. V tem primeru imajo 10% popust, vendar pa članstvo ni pogoj za nakup preko spletne trgovine. Zato imam pri registraciji na koncu vprašanje ali želijo postati Član knjižnega kluba, ampak za enkrat je to samo eno vprašanje, ki pa če ga kupec obkljuka sms ne zgodi nič drugačnega. Jaz bi pa rada, da vsi ki bi to obljukal, avtomatično pri nakupu imeli 10% popusta na knjižnje izdelke brez poštnine. Pravtako sem ustvarila eno skupino uporabnikov knjižni klub, ampak ne znam sedaj "povezati tega vprašanja s to skupino"... zdi se mi da bi morala verjetno v kodo napisati kak if stavek, ampak nimam pojma kam.
Jaz sem novinec! Mi lahko pomagaš pri tem? Ali lahko uporabljam Joomla za začetek spletno stran v Sloveniji?


Locked

Return to “Slovenian Forum”