Velkommen til JUG Odense - Præsenter dig selv

Moderators: b-ronnow, General Support Moderators

Forum rules
Locked
User avatar
tresan
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1010
Joined: Thu Feb 09, 2006 3:00 pm
Location: Odense - DK
Contact:

Velkommen til JUG Odense - Præsenter dig selv

Post by tresan » Sun Nov 07, 2010 3:58 pm

Ja så blev fora også åbnet så vi kunne lave indlæg uden at være moderatorer :)

Som jeg skrev på www.dkjug.dk

Velkommen til DKJUG Odense.

Jeg har meldt mig på banen til at organisere starten på JUG Odense - men den rolle vil jeg egentlig lade være ganske kortvarig.

Kortvarig fordi jeg vil stå for at arrangere det første møde vi afholder men så synes jeg faktisk at vi på det første møde skal finde ud af hvem der vil bidrage med hvad og hvorfor.

Der har allerede nu været utroligt mange positive henvendelser fra folk med mange erfaringer og et ønske om at bidrage så det synes jeg bestemt vi skal benytte os af og derfor tage udgangspunkt i at min rolle i sær bliver som fødselshjælper.

Mvh.
Ronni K . G. Christiansen


Hvem er jeg?

Jeg hedder som det også fremgår Ronni, er 33 år og er ejer og direktør i redWEB ApS som bl.a. driver redWEB, redHOST og redCOMPONENT. Herudover har jeg 4 unger derhjemme og en bedre halvdel som styrer hjemmet med hård hånd, imens jeg arbejder med Joomla 100 timer om ugen ca.

Jeg er vel i praksis en af de mennesker i DK der har arbejdet mest med Joomla og fokusere bl.a. også på området som f.eks. Joomla SEO hvilket jeg også underviser i på IBC i Kolding.

Det glæder mig overordentligt at vi er ved at etablere nogle gode og aktive JUGs rundt omkring i Danmark og jeg håber på at vi her i brugergruppen i Odense kan få nogle rigtige hyggelige timer sammen :)
Ronni K. G. Christiansen (@redwebdk)
http://www.redcomponent.com/ - One big family of Joomla extentions & templates
http://redweb.dk - Joomla Webdesign & Development
redHOST.dk - 100% Joomla Webhotel - Dansk support med Joomla viden!

solsikkehaven
Joomla! Virtuoso
Joomla! Virtuoso
Posts: 4757
Joined: Thu Aug 18, 2005 5:24 am
Location: Vestjylland, Danmark
Contact:

Re: Velkommen til JUG Odense - Præsenter dig selv

Post by solsikkehaven » Sun Nov 07, 2010 4:25 pm

Jeg hedder Morten Knudsen (alias: solsikkehaven) og har arbejdet med Joomla (og før den tid: Mambo) siden 2003-2004.

Har et privat firma (Solsikkehaven Webdesign) der arbejder med hjemmesideløsninger til virksomheder og foreninger i det vestjyske.

Der er (helt sikkert) ikke nok Joomla brugere til at lave en JUG-vestjylland (ihvertfald p.t.) så jeg har meldt mig til både Århus og Odense, så må jeg komme til arrangementer så tit som det er muligt (hvis overhovedet). Så jeg håber på nogle weekend arrangementer engang imellem, som alternativ til: "vi mødes lige efter fyraften et par timer"....:-)
Morten Knudsen
http://mortenknudsen.dk - WordPress hjemmesideløsninger til vestjyske virksomheder og foreninger
http://wpguru.dk - WordPress Guru - tips & tricks til WordPress

User avatar
StefanMehl
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 32
Joined: Wed Jan 03, 2007 7:54 pm
Location: Odense - Denmark
Contact:

Re: Velkommen til JUG Odense - Præsenter dig selv

Post by StefanMehl » Mon Nov 08, 2010 8:38 am

Hej

Jeg hedder Stefan og har arbejdet med Joomla siden 2007. Jeg har en lille fritids virksomhed hvor jeg laver hjemmesider baseret på Joomla. Jeg har leget med hjemmesider i små 15 år, først i ren HTML, siden hjemmekodet PHP, Servlets og JSP, indtil jeg så lyset med Joomla.

Mit primære arbejde ligger hos Oracle. Her har jeg arbejdet i support afdelingen i 13 år - i dag er jeg team leder for det europæiske Java support team. Her er det primært, Java Server Faces, JavaScript og Applikationsservere jeg arbejder med.

Jeg håber det bliver muligt at lave en aktiv brugergruppe her i Odense og jeg er klar til at gøre mit til at det kommer til at virke.
Stefan Mehl-Ludvigsen
Web Designer og Fotograf
http://www.mehlphoto.dk

User avatar
foght
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 31
Joined: Thu Nov 05, 2009 10:37 am

Re: Velkommen til JUG Odense - Præsenter dig selv

Post by foght » Mon Nov 08, 2010 10:58 am

Hej

Mit navn er Bo og jeg er en af Ronnis røde lakajer 8) Jeg har arbejdet i redWEB siden august sidste år og arbejdet med Joomla lidt længere end det. Det blev dog først rigtig seriøst da jeg startede i redWEB. Der lærer man lidt om hvordan sådan en Joomla side skal smækkes sammen ;)

Før jeg kom til redWEB har jeg gået på universitetet hvor jeg har en cand.mag i Medievidenskab og har også taget en Multimediedesigner uddannelse.

Jeg glæder mig til vi kan få gang i Joomla grupperne og håber jeg kan bidrage med gode ideer og input. Jeg vil selvfølgelig møde op til så mange af de møder der foregår på Fyn, som muligt :)
redWEB.dk - Joomla Webdesign & Udvikling - Dedikeret Joomla Webhosting

redHOST.dk - 100% Joomla Webhotel - Dansk support med Joomla viden!

User avatar
b-ronnow
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 728
Joined: Tue Mar 10, 2009 12:24 pm
Location: Dianalund, Denmark
Contact:

Re: Velkommen til JUG Odense - Præsenter dig selv

Post by b-ronnow » Mon Nov 08, 2010 5:18 pm

Hej

Min navn er Brian Rønnow, mit kendskab til Joomla har jeg igennem flere gange hvor jeg første gang fik arbejdet med Joomla var omkring 2006 og har løbende taget til. Jeg tilbyder at lave hjemmesider i Joomla til virksomheder og private samt foreninger hvis sådan en skulle komme. Jeg kører det på nuværende tidspunkt som Freelance efter mit "borgerlige job".

Lidt om mig:
Jeg er 41 år, bor alene, har en kæreste samt to dejlige børn.

Hvad kan jeg tilbyde.. hmm godt spørgsmål.. har noget viden efter min udd. som Mobile internet developer og har tit mange ideer som jeg forsøger at få bragt ud i livet.
Best regards
Brian
-- Udvikling og opsætning af Joomla og Webshop --
http://www.jug-soroe.dk. Få et netværk af entusiaster for Joomla! og webudvikling

User avatar
Oberlix
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Wed Mar 10, 2010 2:04 pm
Location: Fyn

Re: Velkommen til JUG Odense - Præsenter dig selv

Post by Oberlix » Tue Nov 09, 2010 7:41 am

Hej

Mit navn er Bjarne Sund Laursen og jeg vil gerne deltage i JUG Odense. Jeg har brugt Joomla i ca. ½ år, og har her fået mulighed for at skaffe mere funktionalitet på de sider som jeg redaktør for. Som selvlært fritids redaktør er min tekniske formåen stærkt begrænset, så det jeg kan byde ind med er mere praktisk organisatorisk arbejde.
Bjarne Sund Laursen
Fritidsredaktør på 2 foreningssite

User avatar
swil
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 54
Joined: Sat Jan 03, 2009 10:17 am
Location: Odense
Contact:

Re: Velkommen til JUG Odense - Præsenter dig selv

Post by swil » Tue Nov 09, 2010 6:16 pm

Tusind tak til folkene bag Joomladay.dk, flot arrangement og to spændende dage - ikke mindst tak til Ronni og "hans folk" for en hurtig oprettelse af DKJUG.dk, jeg håber mange tilmelder sig.

Om mig selv:

Søren Wiilsbøll, 55 år bor i Odense, arbejder med IT-udvikling af DateWarehouse hos et forsikringsselskab. I "fritiden" bl.a. formand for http://www.odense-musical-teater.dk.

Har arbejdet med Joomla i godt 1 år, lavet ca. 40 hjemmesider, primært for foreninger, teaterverdenen, og 4 - 5 virksomheder.

Er stor tilhænger af initiativet til JUG Odense og hjælper gerne med etableringen.

Mit visitkort http://www.nedergade49.dk

User avatar
sh@rky
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2078
Joined: Wed May 03, 2006 6:09 pm
Location: Odense (Denmark)
Contact:

Re: Velkommen til JUG Odense - Præsenter dig selv

Post by sh@rky » Wed Nov 10, 2010 9:06 pm

Hej

Mit navn er Henrik Larsen, jeg begyndte at bruge Joomla i maj 2006, jeg havde forinden håndkodet i ASP men ville gerne arbejde med et CMS og kunne dengang ikke finde et frit (gratis) CMS system under ASP.

Men så fandt jeg heldigvis Joomla og skiftet gik i gang i dag servicere jeg 2 private hjemmesider (http://www.handikapinfo.dk og http://www.klinefelter.dk) som jeg bruger privat og til oplysning.

Samt 3 firma sider (http://www.rehabiler.dk og http://www.butlerdoor.dk og http://www.recaro-racing.dk) jeg har forsøgt at finde en god gylden tråd helevejen igennem, der udover forestår jeg lidt kalender servicce på gmail men ellers er mit område at passe og vedlige holde de 3 ovenstående sider hvor jeg tilmed er ansat.

Jeg har efter bedste evne oversat et par komponenter. Da mine engelsk evner er ret små bruger jeg Google Translate som en vejledning, men må sande at den ikke er optimal.

Lidt om mig selv:
Ung mand fra 1972, med folkeskole frem til 9. klasse uden afgangs eksamen (hvilket jeg fortryder i dag).

Jeg bor alene, jeg er fysisk handicappet og anvender kørestol - jeg har en handicap bil så jeg kan komme rundt til firmaets forskellige afdelinger.
Henrik Larsen
Blogger om et liv med autisme http://autismeliv.dk - kun på Dansk - og lavet i Joomla
Skypeid: sharkydk (for kontakt, husk at angive hvor du har set mit ID)

sorenvesterlund
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 8
Joined: Thu Nov 11, 2010 9:52 am

Re: Velkommen til JUG Odense - Præsenter dig selv

Post by sorenvesterlund » Thu Nov 11, 2010 11:27 am

Hej

Mit navn er Søren Vesterlund. Jeg er relativt ny i Joomla-universet, men er i den grad blevet fanget nu jeg har fået øjnene op for mulighederne.

I 2008 blev jeg ansat som webmaster hos Astrid Leisner & Søn og lærte der CMS-konceptet at kende gennem CMS Made Simple. Heldigvis fik vi gennem Web Marketing Manager kurset på IBC Kolding kendskab til Joomla og ikke mindst kontakt til redWEB, så der er et nyt site på vej lavet i Joomla med hjælp fra Ronni og hans slæng 8)

Jeg er nu ledig og i gang med webredaktør kurset på IBC Kolding. Det har givet mulighed for at boltre mig med Joomla for alvor og det er jo heller ikke så ringe endda :D
Mit kursus-projekt er blevet helt seriøst efterhånden og kan findes her: Børnehaven Merianvej

Jeg håber, at jeg kan finde mig en virksomhed med et website i Joomla, hvor jeg kan udvikle mine evner og dermed bidrage til JUG med mere end min blotte tilstedeværelse.
Søren Vesterlund, webredaktør,
Birch Reklamebureau ApS
http://www.birch-reklame.dk

User avatar
pajoe
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 15
Joined: Fri Oct 02, 2009 7:10 am
Location: Ringe, Fyn
Contact:

Re: Velkommen til JUG Odense - Præsenter dig selv

Post by pajoe » Fri Nov 12, 2010 6:32 pm

Hej
Mit navn er Palle Jørgensen, årgang 49 så jeg er jo pt. rundet de 61. jeg er bosat i Snarup ca. 2 km. fra Egeskov Slot.
Jeg er efter folkeskolens 9. klasse blevet udlært som elektrikker, men ret efter min soldatertid blev jeg ansat ved FKT, det nuværende TDC, der var jeg i 32 år indtil jeg tog min tjenestemands-pension som 55 årig.
Efter et års tid herhjemme begyndte jeg at arbejde som alarmmontør, indtil jeg valgte at gå på efterløn som 60 årig. (hvilket jeg aldrig har fortrudt)

Jeg fik min første PC dengang der kun var et diskettedrev på 360K i sådan et monstrum, og så har det udviklet sig lige siden og da der kom harddisk til kunne man ikke forestille sig at en harddisk på 10 MB nogensinde kunne fyldes. (det var tider)

På hjemmesidefronten har jeg lavet hjemmesider lige fra starten af hvor man selv skrev alt kode, og så var det jo spændende at se resultatet på nettet.

Joomla kastede jeg mig over for nogle år siden og har lavet en del hjemmesider i det, i dag bruger jeg næsten udelukkende Joomla. Og glæder mig meget til vi kan mødes i DJUG - Odense eller andre steder hvor der sker noget spændende.

Hilsen palle

cphcharli
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 4
Joined: Tue Jan 25, 2011 8:54 am

Re: Velkommen til JUG Odense - Præsenter dig selv

Post by cphcharli » Fri Feb 04, 2011 7:36 am

Godt initiativ med danske brugergrupper!

Mit navn er Charlotte Branth Claussen, og mit kendskab til Joomla er endnu ret begrænset. Jeg er newbie i redWEB, hvor jeg er ansat til at stille dumme spørgsmål til mine kloge kolleger :)

Jeg er cand.mag. i kunsthistorie og kognitiv semiotik. Med andre ord; jeg er en humanistisk teorinørd, som har psykologisk, designteoretisk og sprogvidenskabelig baggrundsviden.

Jeg er, med start 13. december 2010, technical communicator hos redWEB, hvilket vil sige, at jeg skal stå for formidling til brugere (vejledninger, tooltips, produktbeskrivelser, sprogstrenge mv.).

Jeg kunne desværre ikke være med til det første fynske møde, men jeg ser frem til at se jer næste gang:)

User avatar
pixed
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 34
Joined: Sun Mar 16, 2008 1:03 pm
Location: Denmark

Re: Velkommen til JUG Odense - Præsenter dig selv

Post by pixed » Sun Apr 03, 2011 11:19 am

Hejsa,

Når der IRL sendes breve til Michael Hansen Buur, så er det mig der åbner dem. Jeg er den nørdede halvdel af web- og designfirmaet Pixed, hvor vi laver alt fra grafisk kreativt arbejde til decideret webprogrammering og webadministration for diverse virksomheder og organisationer.

Jeg er uddannet Cand.IT i webkommunikation, med BA i filosofi og sidefag i medievidenskab. Jeg har derudover beskæftiget mig med softwareudvikling i den tunge ende i mange år, og er medudvikler på open source grafikbiblioteket Graphics32 (for Delphi).

I vores webløsninger anvender vi flere forskellige open source WCM systemer, især CMS Made Simple, WordPress og Joomla (det afhænger lidt af kunderne og deres behov). Joomla er over tid gået hen og blevet vores favoritsystem (pga. dets stærke framework), og vi har udviklet flere udvidelser hertil (dog ingen publicerede, da de er meget opgavespecifikke).

Jeg ser frem til at være en del af DKJUG.


Locked

Return to “JUG Odense”