Fejl efter at ha flyttet siden

Her kan du søge hjælp til installation og opdatering, og stille spørgsmål om webhosts.

Moderators: b-ronnow, General Support Moderators

Locked
skotty71
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 37
Joined: Wed Mar 18, 2009 11:32 am

Fejl efter at ha flyttet siden

Post by skotty71 » Wed Jan 12, 2011 1:42 pm

Hej efter at have flyttet siden, få jeg denne fejl, er der nogle der kan sige mig hvad det er der er gået galt??

Fejlen: Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /var/www/www.lt-rental.dk/www/libraries/joomla/c ... llback.php on line 99

PÅ forhånd tak

solsikkehaven
Joomla! Virtuoso
Joomla! Virtuoso
Posts: 4757
Joined: Thu Aug 18, 2005 5:24 am
Location: Vestjylland, Danmark
Contact:

Re: Fejl efter at ha flyttet siden

Post by solsikkehaven » Wed Jan 12, 2011 1:44 pm

har du ændret de 2 stier i configuration.php som henviser til hvor cache og temp mapperne ligger ?
Morten Knudsen
http://mortenknudsen.dk - WordPress hjemmesideløsninger til vestjyske virksomheder og foreninger
http://wpguru.dk - WordPress Guru - tips & tricks til WordPress

skotty71
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 37
Joined: Wed Mar 18, 2009 11:32 am

Re: Fejl efter at ha flyttet siden

Post by skotty71 » Thu Jan 13, 2011 1:00 pm

Hej,

Ja de er rettet men den kommer stadigt med den samme fejl... :(

User avatar
ot2sen
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 10425
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:58 am
Location: Hillerød - Denmark
Contact:

Re: Fejl efter at ha flyttet siden

Post by ot2sen » Thu Jan 13, 2011 1:08 pm

Hej skotty71,

Fejlen kunne tyde på at du har flyttet til en server med PHP 5.3.x, og at dit site ikke er opdateret til nyeste joomla 1.5.22

Frem til 1.5.14 var joomla ikke kompatibel med PHP 5.3, og fejl som denne blev vist. Fra 1.5.15 har joomla været kompatibel med PHP 5.3
Ole Bang Ottosen
Dansk frivillig Joomla! support websted - joomla.dk
OpenTranslators Core Team opentranslators.org

skotty71
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 37
Joined: Wed Mar 18, 2009 11:32 am

Re: Fejl efter at ha flyttet siden

Post by skotty71 » Mon Jan 24, 2011 2:31 pm

Hej ot2sen,

Du havde så ret så ret, tusinde tak


Locked

Return to “Installation, backup, opdatering og flytning - Godt igang”