Cannot be displayed error 500 problems clearing cache

Joomla version 1.5 is end-of-life and are no longer supported. Please use Joomla 3.x instead.

Moderator: General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.
Locked
phanthesang887
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 26
Joined: Mon Jan 19, 2015 2:31 am
Location: Singapore
Contact:

Cannot be displayed error 500 problems clearing cache

Post by phanthesang887 » Wed Jun 24, 2015 9:43 am

Hi

I have a joomla site running with joomla 1.5.7 and virtuemart 1.1.2 all has been fine until earlier today the site started to slow down and I got the following errors

problems clearing cache file /home/sites/domain.com/public_html/cache/refTableSQL/ef16b0a63b51d8b403ed9fc5a5f15c6dproblems clearing cache file /home/sites/domain.com/public_html/cache/refTableSQL/f988854518bc463373e4b35915722b8eproblems clearing cache file /home/sites/domain.com/public_html/cache/refTableSQL/a01a9c2b8f2c3dbf1d91abfac6e9748aproblems clearing cache

now we cannot get to the front end at all I keep getting page cannot be displayed BUT the administrator pages are accessible do anyone have any pointers as to what the problem can be we are running on php5 with the latest version of mysql.

thanks

 
jaika
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 20
Joined: Tue Jun 02, 2015 8:34 am
Location: Singapore
Contact:

Re: Cannot be displayed error 500 problems clearing cache

Post by jaika » Wed Jun 24, 2015 9:44 am

Try turning off the cache completely within the Joomla config and under Plugins Manager.

phanthesang887
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 26
Joined: Mon Jan 19, 2015 2:31 am
Location: Singapore
Contact:

Re: Cannot be displayed error 500 problems clearing cache

Post by phanthesang887 » Wed Jun 24, 2015 9:44 am

Hi

Thank you for the reply. I have checked on th global configuration and caching is disabled and the cache plugin is too but the cache folder still seems to fill up in turn it says there are more visitors to the site than is recordered in my visits log I think this is because the caching isnt expiring.

Is there anything else I should disable to stop it caching?

Thanks

jaika
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 20
Joined: Tue Jun 02, 2015 8:34 am
Location: Singapore
Contact:

Re: Cannot be displayed error 500 problems clearing cache

Post by jaika » Wed Jun 24, 2015 9:45 am

Try clearing out the cache again or delete the cache files manually.

phanthesang887
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 26
Joined: Mon Jan 19, 2015 2:31 am
Location: Singapore
Contact:

Re: Cannot be displayed error 500 problems clearing cache

Post by phanthesang887 » Wed Jun 24, 2015 9:45 am

Hi

I have deleted the cache totally and switched it off. I decided to run a site map generator and within seconds the cache filled up again and the site went down. I deleted the cache manually but as quick as I deleted it the quicker it filled up.

I have also noted that some modules I have switched off are still showing up on the site.

Thanks

jaika
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 20
Joined: Tue Jun 02, 2015 8:34 am
Location: Singapore
Contact:

Re: Cannot be displayed error 500 problems clearing cache

Post by jaika » Wed Jun 24, 2015 9:46 am

What sitemap generator are you using? It sounds like there may be a problem with is.
I use Xmap without any problems.

phanthesang887
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 26
Joined: Mon Jan 19, 2015 2:31 am
Location: Singapore
Contact:

Re: Cannot be displayed error 500 problems clearing cache

Post by phanthesang887 » Wed Jun 24, 2015 9:47 am

I was using the one on auditmypc and everything just spiralled.
Is xmap easily found on google please?

phanthesang887
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 26
Joined: Mon Jan 19, 2015 2:31 am
Location: Singapore
Contact:

Re: Cannot be displayed error 500 problems clearing cache

Post by phanthesang887 » Wed Jun 24, 2015 9:49 am

Ok, I have installed it but I am being a bit dumb does it automatically build a site map or do i have to run it in some way?

jaika
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 20
Joined: Tue Jun 02, 2015 8:34 am
Location: Singapore
Contact:

Re: Cannot be displayed error 500 problems clearing cache

Post by jaika » Wed Jun 24, 2015 9:49 am

It creates an XML and HTML version of your sitemap automatically.

Go to COMPONENTS > Xmap > Options > Preferences

There you will see the URLs to the sitemaps that the component automatically creates.

 

Locked

Return to “Installation 1.5”