Szia!
Köszönöm a gyors választ, ahogy nézem ez a magyar szekció sajnos nagyon meg van halva,nem is számítottam válaszra, pláne ilyen gyorsan.
Egyébként én is épp ezen agyalok, hogy nem biztos, hogy Joomla!-val célszerű ezt megvalósítani, hanem egy kifejezetten webáruház motorral.
Habár a VirtueMart beállításai lehetőségei szimpatikusak, egyedi paraméterezések stb., minden kamerának kb. ~20 egyedi tulajdonságot szeretnék felvinni (pl: Felbontás, P2P, PoE, IR Cut, ONVIF, Garancia, WiFi protokkol stb.),de mégsem tűnik valahogy egy teljesen kiforrott megoldásnak...
Ha megnézed az oldalon pl. a
biztonsági kamera fület, akkor láthatod, hogy a terméklista mindkét oldalon egyedi blokkok találhatóak. Hogyan lehet azt megoldani, hogy a bal oldalon olyan szűrőkategóriákat hozzak létre Jommlával? Van erre valami kész megoldás? Habár én kevesebb szűrőfeltételt használnék, mondjuk: Vandálbiztos, Visszajátszás, Látószög, Forgathatóság Néztem egyébként hasonló template-t ami biztonságtechnikával, kamera rendszerekkel foglalkozik, de sajnos elég szűkös a kínálat.
Már azon is gondolkodtam, hogy lehet ezt az egészet egy designerrel megrajzoltatom, megmutatom neki ezt az elképzelést, hogy hasonlóra szeretném, és az Ő fantáziájára bízom az oldal kinézetének megvalósítását, mert egy az egyben lekoppintani tényleg nem szeretném.
Nem tudom, hogy így, ha saját fejlesztés lenne, mennyire húzódnának el a folyamatok, mert én November.1 -n már indítani szeretném a saját áruházamat.
Szerintetek megoldható ~1 hónap alatt egy ilyen rendszer kifejlesztése?