Upload funktion til inkasso koncept

Til emner der ikke passer i de andre kategorier.
Locked
Debito
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Sat Dec 30, 2017 12:30 am

Upload funktion til inkasso koncept

Post by Debito » Sat Dec 30, 2017 12:51 am

Kære alle,

Håber denne tråd er relevante og at i måske kan hjælpe, da vi søger empiri og indsigt for et projekt hos en kunde der har brug for hjælp med sine ubetalte regninger til en upload funktion af sine inkassosager.

Til dagligt er jeg stiftet og medejere af inkasso konceptet debito der hjælper alle type virksomheder med deres inkasso.

I den forbindelse har vi en større dansk kunde der kører Joomla i sin virksomhed (internt) og vil gerne have sådan at deres bogholderi afdeling kan uploade deres ubetalte fakturaer, inkassovarsel og rykkere i en drag-and-drop løsning på deres egen installation i Joomla, hvor efter Bogholder godkender de uploadede inkassosager inkl. Evt. Bilag (dog ikke et krav i første omgang).

Kender i til et plugin der evt. Kunne understøtte dette ønske fra vores kunde, altså ønsket om dette plugin så kunden selv kan uploade alle virksomhedens bilag til deres egen joomla installation og vi hos Debito så efterfølgende (manuelt) suger hans inkassosager, evt fra FTP eller lignende struktur eller system?

Er der et kvikt hovede der ude der kan hjælpe vores kundes hovedpine her :-)?


[MODERSTOR: Har rettet link da det ikke følger forumsregler]
Mvh
Morten Henriksen
Inkassodirektør hos Debito
Last edited by b-ronnow on Sat Dec 30, 2017 9:39 am, edited 1 time in total.
Reason: Har rettet link da det ikke er i overensstemmelse med forumets regler

Locked

Return to “Diverse (Off topic)”