جوملای من در لوکال خطا میدهد Topic is solved

سوالات کلی در مورد جوملا

Moderator: joomlalearn

Post Reply
siavash_82ir
I've been banned!
Posts: 2
Joined: Wed Dec 05, 2018 4:41 pm

جوملای من در لوکال خطا میدهد

Post by siavash_82ir » Wed Dec 05, 2018 4:51 pm

سلام دوستان
من یک سایت دارم که برای کسی هست و دانلود کردم و در لوکال نصب کردم نسخه جوملارو نمیدونم چنده و همش خطاهای زیر برام میاد!!
( ! ) Deprecated: iconv_set_encoding([ moderated ]: Use of iconv.internal_encoding is deprecated in F:\wamp64\www\hadidsaz\public_html\libraries\joomla\string\string.php on line 27
( ! ) Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at F:\wamp64\www\hadidsaz\public_html\libraries\joomla\string\string.php:27) in F:\wamp64\www\hadidsaz\public_html\libraries\joomla\session\session.php on line 658

ممنون میشم راهنمایی کنید این خطای برای چیه و چطوری رفعش کنم
مرسی
Last edited by imanickam on Thu Apr 11, 2019 7:00 am, edited 2 times in total.
Reason: Mod 1- hidden link removed, spamming is against the forum rules, available from https://forum.joomla.org/viewtopic.php?f=8&t=65 | Mod 2 - Removed another hidden link

User avatar
joomlalearn
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1056
Joined: Wed Aug 24, 2005 6:06 pm
Location: UAE
Contact:

Re: جوملای من در لوکال خطا میدهد

Post by joomlalearn » Tue Dec 11, 2018 12:43 pm

سلام

در مسیر زیر فایل string.php را باز کنید
‘public_html\joomla\libraries\joomla\string\’

کد زیر را پیدا کنید

Code: Select all

if (function_exists('iconv'))
{
// These are settings that can be set inside code
iconv_set_encoding("internal_encoding", "UTF-8");
iconv_set_encoding("input_encoding", "UTF-8");
iconv_set_encoding("output_encoding", "UTF-8");
}
آنرا به کد زیر تغییر دهید:

Code: Select all

if (function_exists('iconv') && PHP_VERSION_ID < 50600)
{
// These are settings that can be set inside code
iconv_set_encoding("internal_encoding", "UTF-8");
iconv_set_encoding("input_encoding", "UTF-8");
iconv_set_encoding("output_encoding", "UTF-8");
}
elseif (PHP_VERSION_ID >= 50600)
{
ini_set("default_charset", "UTF-8");
}
فایل را ذخیره کنید و مجددا سایت خود را بررسی کنید.
مشکل باید حل شده باشد
M.Firoozmandan • http://www.joomlafarsi.comhttp://www.mambolearn.com · GMT +4
---------------------------------
Member of the Persian Joomla Translation Team

siavash_82ir
I've been banned!
Posts: 2
Joined: Wed Dec 05, 2018 4:41 pm

Re: جوملای من در لوکال خطا میدهد

Post by siavash_82ir » Wed Apr 10, 2019 10:46 am

[ redacted ]
joomlalearn wrote:
Tue Dec 11, 2018 12:43 pm
سلام

در مسیر زیر فایل string.php را باز کنید
‘public_html\joomla\libraries\joomla\string\’

کد زیر را پیدا کنید

Code: Select all

if (function_exists('iconv'))
{
// These are settings that can be set inside code
iconv_set_encoding("internal_encoding", "UTF-8");
iconv_set_encoding("input_encoding", "UTF-8");
iconv_set_encoding("output_encoding", "UTF-8");
}
آنرا به کد زیر تغییر دهید:

Code: Select all

if (function_exists('iconv') && PHP_VERSION_ID < 50600)
{
// These are settings that can be set inside code
iconv_set_encoding("internal_encoding", "UTF-8");
iconv_set_encoding("input_encoding", "UTF-8");
iconv_set_encoding("output_encoding", "UTF-8");
}
elseif (PHP_VERSION_ID >= 50600)
{
ini_set("default_charset", "UTF-8");
}
فایل را ذخیره کنید و مجددا سایت خود را بررسی کنید.
مشکل باید حل شده باشد

خیلی ممنون تغییرات را انجام دادم و مشکل حل شد

Last edited by toivo on Wed Apr 10, 2019 11:08 am, edited 2 times in total.
Reason: mod note: spam links removed


Post Reply

Return to “سوالهای عمومی”