بروز رسانی از 1.0.8 به 1.0.9

موارد و مشکلات مربوط به نصب جوملا

Moderator: joomlalearn

Locked
User avatar
hkhanzadeh
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 24
Joined: Tue May 09, 2006 6:25 am
Contact:

بروز رسانی از 1.0.8 به 1.0.9

Post by hkhanzadeh » Tue Jun 20, 2006 1:11 pm

سلام دوستان
من جوملای 1.0.8 دارم استفاده میکنم. امروز دیدم آپدیت 1.0.9 رو هم گذاشتن برای دانلود. حالا نمیدونم چطوری 1.0.8 رو به این نسخه جدید آپدین کنم چون اونطوری که سایتش نوشته 60 مورد اشکال زدایی شده.
اینم لینکش http://forge.joomla.org/sf/frs/do/viewR ... _1_0.1_0_9
Persian Men Model
Hamid KhanZadeh

User avatar
joomlalearn
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1057
Joined: Wed Aug 24, 2005 6:06 pm
Location: UAE
Contact:

Re: بروز رسانی از 1.0.8 به 1.0.9

Post by joomlalearn » Tue Jun 20, 2006 2:42 pm

salam

tavajod dashte bashid in patch baraye kasani has ke az noskhe En Joomla 1.0.8 estefade mikonan , agar shoma az noskhe En estefade mikonid ba jaigozin kardane file haye patch va OverWrite kardane oonha Joomla khodetoon ro be version 1.0.9 ertegha bedin
M.Firoozmandan • http://www.joomlafarsi.comhttp://www.mambolearn.com · GMT +4
---------------------------------
Member of the Persian Joomla Translation Team

User avatar
hkhanzadeh
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 24
Joined: Tue May 09, 2006 6:25 am
Contact:

Re: بروز رسانی از 1.0.8 به 1.0.9

Post by hkhanzadeh » Wed Jun 21, 2006 5:55 am

وای خوب شد گفتی داشتم خودم رو بدبخت میکردم. نسخه فارسی هنوز نیومده؟
راستی من یک مشکل دیگه هم دارم اونم اینکه تو سایتم قسمت آخرین مراجعات قبلا کار میکرد ولی الان نمیدونم چرا کار نمیکمنه
http://www.thepersianmodel.com/php/cms/
میشه لطفا کمک کنید؟
Persian Men Model
Hamid KhanZadeh

User avatar
joomlalearn
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1057
Joined: Wed Aug 24, 2005 6:06 pm
Location: UAE
Contact:

Re: بروز رسانی از 1.0.8 به 1.0.9

Post by joomlalearn » Thu Jun 22, 2006 6:17 am

salam

na motaasefane , hanooz team farsi saz joomla in noskhe ro biroon nadade ,

dar linke http://www.thepersianmodel.com/php/cms/ asari az akharin morajeaat nist ! shoma az ghesmate modiriate module ha check konid ke in module ro baraye kodom safahat set kardin va aya ono publish kardin ya na ?


YA Ali
Firouzmandan
M.Firoozmandan • http://www.joomlafarsi.comhttp://www.mambolearn.com · GMT +4
---------------------------------
Member of the Persian Joomla Translation Team

whitescorpion
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 15
Joined: Thu Jun 01, 2006 10:01 am

Re: بروز رسانی از 1.0.8 به 1.0.9

Post by whitescorpion » Thu Jun 22, 2006 3:29 pm

salam:

too mambo.ir  ye file farsisaze version 1.0.9 gozashte shode//mishe az in link khode joomla ro download konim
" http://forge.joomla.org/sf/frs/do/viewR ... 1_0_9  " 
va farsoisazesh ro ham az khode mambo.ir begirim?hum?

==
chon amn linke khode joomla 1.0.9 ro too khode mambo.ir nadidam/kasi dide?
regards

User avatar
joomlalearn
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1057
Joined: Wed Aug 24, 2005 6:06 pm
Location: UAE
Contact:

Re: بروز رسانی از 1.0.8 به 1.0.9

Post by joomlalearn » Thu Jun 22, 2006 3:43 pm

Salam

on file ke shoma eshare kardi tanha file language joomla has ke albate ba version ghabl hich tafavoti nadare ,

ba jaigozin kardane in file tanha zabane shoma farsi mishe ama tarikh haye shoma shamsi nemishe va momkene dar barkhi ghesmat ha be moshkel bar bokhorid

pishnahad mikonam sabr konid ,

omidvaram team farsi saz har che zood tar in noskhe ro eraaee bede ta user ha be moshkel bar nakhorand.

Ya Ali
Firouzmandan
M.Firoozmandan • http://www.joomlafarsi.comhttp://www.mambolearn.com · GMT +4
---------------------------------
Member of the Persian Joomla Translation Team

User avatar
hkhanzadeh
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 24
Joined: Tue May 09, 2006 6:25 am
Contact:

Re: بروز رسانی از 1.0.8 به 1.0.9

Post by hkhanzadeh » Sat Jul 08, 2006 11:11 am

دوستان من نسخه 1.0.9 رو گرفتم و کپی کردم رو 1.0.8 ولی یک Backup هم قبلش گرفته بودم.
الان هم اره کار میکنه. تازه قبلا در قسمت خبرخوان مشکل داشت که هی Timeout میداد الان کار میکنه.
در مورد آخریم مراجعات هم دوباره نصبش کردم ردیف شد و الان اره کار میکنه
تنها مشکی که هست اینکه کاربران حاضر رو نشون نمیده که اونم توسایت اصلی جوملا گفته بود که این کار رو بکنید: http://forum.joomla.org/index.php/topic ... #msg349477

من انجام دادم ولی ی جورایی هم درست شد هم درست نشد چون من احتمالا درست انجام ندادم لطفا یکی از اساتید کمک کند.

باتشکر.
http://www.thepersianmodel.com
Last edited by hkhanzadeh on Sat Jul 08, 2006 11:36 am, edited 1 time in total.
Persian Men Model
Hamid KhanZadeh


Locked

Return to “نصب”