JCE > mediamanager plugin

Moderator: pe7er

Forum rules
Forum Regels
Locked
User avatar
pjotr
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 995
Joined: Thu Aug 18, 2005 1:00 pm
Location: Gouda
Contact:

JCE > mediamanager plugin

Post by pjotr » Thu Feb 22, 2007 9:45 pm

In JCE heb ik de plugin 'streaming media manager' geïnstalleerd. Een filmpje wordt in IE goed getoond, inclusief de bedieningsknoppen. In FF ontbreken de knoppen en zie je het filmpje half (loopt uit beeld). Zie de link http://www.cvvdejodanboys.nl/index.php? ... 0&Itemid=1

Is er een instelling om het filmpje ook in FF goed te tonen?
Last edited by pjotr on Fri Feb 23, 2007 5:52 pm, edited 1 time in total.
Peter Keijser

User avatar
pe7er
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 22254
Joined: Thu Aug 18, 2005 8:55 pm
Location: Nijmegen, The Netherlands
Contact:

Re: JCE > mediamanager plugin

Post by pe7er » Thu Feb 22, 2007 9:53 pm

Ik denk dat het niet alleen aan FireFox ligt, maar ook aan de schermresolutie.
In FF1.5 op 1280x1024 ontbreken er geen knoppen en loopt het filmpje niet uit beeld.

Kun je het eens testen met een andere template?
Kind Regards,
Peter Martin, Global Moderator
https://db8.nl - Joomla specialist, Nijmegen, Nederland
Co-developer of d2 Content https://data2site.com/joomla-extensions/d2-content

User avatar
sc00zy
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 9530
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:07 am
Location: Assen, Netherlands
Contact:

Re: JCE > mediamanager plugin

Post by sc00zy » Fri Feb 23, 2007 11:05 am

Hier in FF 1.5 zie ik wel knoppen maar het filmpje zie ik niet helemaal. Misschien kun je de AllVideo's Plugin eens proberen?
http://extensions.joomla.org/component/ ... Itemid,35/
Arjan Menger
https://welldotcom.nl - Puntgaaf Internetbureau

User avatar
pjotr
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 995
Joined: Thu Aug 18, 2005 1:00 pm
Location: Gouda
Contact:

Re: JCE > mediamanager plugin

Post by pjotr » Fri Feb 23, 2007 11:11 am

Bedankt voor jullie reacties, Ik ga het vanavond uitproberen (zit nu op mijn werk. Ik laat het resultaat nog weten.
Peter Keijser

User avatar
pjotr
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 995
Joined: Thu Aug 18, 2005 1:00 pm
Location: Gouda
Contact:

Re: JCE > mediamanager plugin

Post by pjotr » Fri Feb 23, 2007 3:51 pm

De AllVideo plugin is een uitkomst. Zowel in IE als FF gaat het nu goed. Plus het voordeel van het plaatsen van filmpjes die niet op je eigen website staan ([youtube] e.d.), scheelt ruimte.

Nog wel een aanvullende vraag, een filmpje van bijv. [youtube], kost geen webruimte, maar kost dit wel bandbreedte?
Peter Keijser

User avatar
yonex_nl
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 228
Joined: Tue Dec 13, 2005 7:44 pm
Location: Susteren, Nederland
Contact:

Re: JCE > mediamanager plugin

Post by yonex_nl » Fri Feb 23, 2007 4:46 pm

Bandbreedte gaat volgens mij ook via [youtube].... ideaal dus.

User avatar
pe7er
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 22254
Joined: Thu Aug 18, 2005 8:55 pm
Location: Nijmegen, The Netherlands
Contact:

Re: JCE > mediamanager plugin

Post by pe7er » Fri Feb 23, 2007 5:01 pm

yonex_nl wrote:Bandbreedte gaat volgens mij ook via [youtube].... ideaal dus.
Klopt. Jouw site geeft alleen een verwijzing door aan de browser van de bezoeker.
De browser van jouw bezoeker plukt vervolgens het filmpje direct van [youtube].

PS: Het kan wel zijn dat de AllVideo plugin ineens voor een heleboel extra database queries zorgt.
Dit kun je testen met de Debug mode via: Menu=>Site=>Global Configuration> Site Tab: "Debug Site"
Kind Regards,
Peter Martin, Global Moderator
https://db8.nl - Joomla specialist, Nijmegen, Nederland
Co-developer of d2 Content https://data2site.com/joomla-extensions/d2-content

User avatar
pjotr
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 995
Joined: Thu Aug 18, 2005 1:00 pm
Location: Gouda
Contact:

Re: JCE > mediamanager plugin

Post by pjotr » Fri Feb 23, 2007 5:52 pm

Bedankt voor jullie reacties.
Peter Keijser


Locked

Return to “Mambots 1.0.x”