Opdeling af frontpage..

Her kan du spørge om hjælp til design, templates og css.

Moderator: b-ronnow

Locked
peterpan
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 26
Joined: Mon Oct 30, 2006 11:24 pm
Contact:

Opdeling af frontpage..

Post by peterpan » Thu Nov 23, 2006 6:59 pm

Hej der..

Så røver jeg engang..

Jeg har brug for at få opdelt min forside i nogle grupper, har for eksemplets skyld lige lavet et lille billed af hvad jeg mener..

I felt 1 vil jeg f-eks gerne have "sidste artikler" i 2 "sidste indlæg i Bloggen" etc..

Jeg kan så bare ikke gennemskue hvad det lige er jeg skal hive fat i, for at få det til at lykkes - har kigget på "user1..." - men det løser tilsyneladende ikke mit problem..

mvh

Peter
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by jessdk on Thu Nov 23, 2006 9:12 pm, edited 1 time in total.

User avatar
larsbrink
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1150
Joined: Thu Aug 18, 2005 7:43 am
Location: Denmark
Contact:

Re: opdeling af frontpage..

Post by larsbrink » Thu Nov 23, 2006 7:26 pm

Det er moduler du vil have i templaten. Modulerne skal tilhøre de komponenter hvor du vil vise noget fra. F.eks. seneste indlæg fra JoomlaBoard skal du hos JB finde et modul som viser det. Jeg tror standard der er et seneste 5 nyheder som du kan bruge uden videre.

Du skal fylde referencer ind i din template på de steder hvor du vil have modulerne. Altså i (hvad der sikkert er en tabel) php-filen skal du indslætte nogle module-positions.

Sådan f.eks.:

Code: Select all

<?php mosLoadModules ( 'user8' ); ?>
Mvh, Lars Brink
www.colombia.dk - Colombia fanside!

peterpan
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 26
Joined: Mon Oct 30, 2006 11:24 pm
Contact:

Re: opdeling af frontpage..

Post by peterpan » Thu Nov 23, 2006 7:28 pm

Tak..

Det hjælper mig bare ikke så forfærdeligt meget - da jeg er helt grøn udi snedkeriet..

men tak aligevel ;-)

/P

User avatar
carstenwm
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 657
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:05 am
Location: Fanø, Danmark
Contact:

Re: opdeling af frontpage..

Post by carstenwm » Thu Nov 23, 2006 7:43 pm

Så er det bare med at komme i gang - du må du ind på http://www.joomla.dk og kigge efter hvordan man laver en template - kig her http://joomla.dk/manual/templates/
Mvh. Carsten Raabjerg
http://www.icarus.mobi

peterpan
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 26
Joined: Mon Oct 30, 2006 11:24 pm
Contact:

Re: opdeling af frontpage..

Post by peterpan » Thu Nov 23, 2006 8:16 pm

;D

Mit problem er lige det med tiden - sitet skal helst være oppe og køre max til mandag - incl content.. da det bliver omtalt i tv2.. og da det jo er non profit - bortset fra mine egne småskillinger, så kan jeg jo heller ikke lige gå ud og betale mig fra det (udover en flaske eller 2) - så hvis der er en bitsnedker der kan lokkes, så vil det være super kanon - det er ligesom det sidste der lige mangler, for at tingene hænger helt sammen ;-)

/P

User avatar
stefangranholm
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1381
Joined: Wed Jan 04, 2006 12:59 pm
Location: Denmark
Contact:

Re: Opdeling af frontpage..

Post by stefangranholm » Fri Nov 24, 2006 7:06 am

:D
SKÅL...

Smider det lige ind peter  ;)
http://www.hadstencomputer.dk
Driller din computer, virker den ikke, eller ønsker du en hjemmeside, så er du kommet til rette sted.

Gratis android pc fejlværktøj til din computer herhttps://play.google.com/store/apps/deta ... holm.PCFix

User avatar
stefangranholm
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1381
Joined: Wed Jan 04, 2006 12:59 pm
Location: Denmark
Contact:

Re: Opdeling af frontpage..

Post by stefangranholm » Fri Nov 24, 2006 7:18 am

Det funger ikke helt godt  ??? Kig på http://www.humanisten.dk

Dette har jeg lavet, kan nogen se fejlen ? : (skal på arbejde så kan ikke "forsøge" mere før i aften)

// count some stuff for layout
if ((mosCountModules( "user1" )) && (mosCountModules( "user2" ))) {  //if both modules are loaded, we need a 50%-layout for them
$usera='user1';
$userb='user2';
$userc='user7';
$userd='user8';
}
else if ((mosCountModules( "user1" )) || (mosCountModules( "user2" ))) { // if only one, then 100% no matter which one.
$usera='user3';
$userb='user3';
$userc='user3';
$userd='user3';







">">">"><?php }
http://www.hadstencomputer.dk
Driller din computer, virker den ikke, eller ønsker du en hjemmeside, så er du kommet til rette sted.

Gratis android pc fejlværktøj til din computer herhttps://play.google.com/store/apps/deta ... holm.PCFix


Locked

Return to “Template, CSS og Design”