JCE werkt niet? geslaagde install.

Moderator: pe7er

Forum rules
Forum Regels
Locked
User avatar
Theo7
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 227
Joined: Wed May 30, 2007 10:22 am
Location: Zweden
Contact:

JCE werkt niet? geslaagde install.

Post by Theo7 » Tue Jul 03, 2007 8:02 am

Hallo allemaa,

ik heb JCE geinstalleerd.
Eerst de component en daarna de mambot.
Allebei zeggen geslaagde install.
Maar nu werk ik nog steeds in me Tiny editor?
Heb in de admin van JCE gekeken en daar staat JCE als default editor?

Heb op de JCE forum gekeken en daar zijn meer lui die hetzelfde probleem hebben, maar niemand daar(althans ik kon het niet vinden) hadden een oplossing, niemand met kennis had daar (nog niet) gereageerd.
Is er hier iemand die weet wat het probleem kan zijn?
Simpele uitleg aub, ik ben een beginner.

Arjen? Jij weet zoveel, weet jij de oplossing? ;)
Last edited by Theo7 on Wed Jul 04, 2007 12:23 am, edited 1 time in total.
Ben al een echte joomlafreak aan het worden.
http://www.theos.se (International Trading & Stroopwafels export )
http://www.ecodor.se webbutik in Zweden, premier in April 2008!

User avatar
renem
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2465
Joined: Tue Aug 23, 2005 11:04 am

Re: JCE werkt niet? geslaagde install.

Post by renem » Tue Jul 03, 2007 8:40 am

Mag Renem ook? :D


Even bij gebruikersbeheer de editor instellen (die is nl per user aan te wijzen)
"Het mooie aan standaards is dat er zoveel zijn om tussen te kiezen.." 
Layoutproblemen Zie>> http://forum.joomla.org/index.php/topic,17708.0.html

User avatar
Theo7
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 227
Joined: Wed May 30, 2007 10:22 am
Location: Zweden
Contact:

Re: JCE werkt niet? geslaagde install.

Post by Theo7 » Tue Jul 03, 2007 1:40 pm

Sorry hoor renem! Natuurlijk mag jij ook! ;D

Bedankt! Zal dat meteen even checken.
Ben al een echte joomlafreak aan het worden.
http://www.theos.se (International Trading & Stroopwafels export )
http://www.ecodor.se webbutik in Zweden, premier in April 2008!

User avatar
sc00zy
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 9530
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:07 am
Location: Assen, Netherlands
Contact:

Re: JCE werkt niet? geslaagde install.

Post by sc00zy » Tue Jul 03, 2007 7:59 pm

Tsss en dan spel je mijn naam ook nog eens fout ;)

In de Global Configuration kun je de standaard WYSIWYG editor instellen en bij de User Manager, zoals Rene al aangeeft, kun je per gebruiker een editor instellen.
Arjan Menger
https://welldotcom.nl - Puntgaaf Internetbureau

User avatar
Theo7
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 227
Joined: Wed May 30, 2007 10:22 am
Location: Zweden
Contact:

Re: JCE werkt niet? geslaagde install.

Post by Theo7 » Wed Jul 04, 2007 12:24 am

Tsss en dan spel je mijn naam ook nog eens fout
oops....foutje ;D

Maar Arjan(nu wel goed gespeld!) ook jij bedankt!

Het werkt nu inderdaad perfect! :D
Ben al een echte joomlafreak aan het worden.
http://www.theos.se (International Trading & Stroopwafels export )
http://www.ecodor.se webbutik in Zweden, premier in April 2008!

User avatar
sc00zy
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 9530
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:07 am
Location: Assen, Netherlands
Contact:

Re: JCE werkt niet? geslaagde install.

Post by sc00zy » Wed Jul 04, 2007 8:39 am

Geen probleem Theo! :laugh:
Arjan Menger
https://welldotcom.nl - Puntgaaf Internetbureau

User avatar
iGraphic
I've been banned!
Posts: 866
Joined: Mon May 01, 2006 7:10 pm
Location: België
Contact:

Re: JCE werkt niet? geslaagde install.

Post by iGraphic » Wed Jul 04, 2007 9:27 pm

Onze Theo begint goed op dreef te raken met Joomla. Ook een mooie website!
http://www.igraphic.be

Binnenkort online.

User avatar
Theo7
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 227
Joined: Wed May 30, 2007 10:22 am
Location: Zweden
Contact:

Re: JCE werkt niet? geslaagde install.

Post by Theo7 » Thu Jul 05, 2007 12:33 am

En da's nog maar het begin! :D
Zei hij vrijmoedig.... ;)
Ben al een echte joomlafreak aan het worden.
http://www.theos.se (International Trading & Stroopwafels export )
http://www.ecodor.se webbutik in Zweden, premier in April 2008!

User avatar
iGraphic
I've been banned!
Posts: 866
Joined: Mon May 01, 2006 7:10 pm
Location: België
Contact:

Re: JCE werkt niet? geslaagde install.

Post by iGraphic » Mon Jul 09, 2007 4:17 pm

Haha! btw: lopen de zaakjes goed in het buitenland?
http://www.igraphic.be

Binnenkort online.

henkschalen
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Wed Jan 27, 2010 3:28 pm

Re: JCE werkt niet? geslaagde install.

Post by henkschalen » Wed Jan 27, 2010 3:39 pm

Ook ik heb hetzelfde probleem. Allereerst natuurlijk dat ik een beginner ben :D , maar ik had JCE geinstalleerd en JCE werkte eerst probleemloos.

Op een gegeven moment heb ik even tijdelijk tiny mce als standaard gezet omdat ik even problemen had met het invoegen van media. Na 10 minuten JCE weer als standaard gezet en vanaf die tijd werkt JCE niet meer.

Diverse keren uninstall en weer een nieuwe install gedaan. De laatste versie com_jce_157_156_package_dutch.zip

Hiervoorgenoemde oplossingen uitgeprobeert. Werkt bij mij helaas niet.
Als ik kies voor JCE als standaard dan heb ik geen editor.

Hebben jullie nog een hint? Waar kan ik nog meer aan denken?

http://www.woldweb.nl/oosteinde

Groeten
Henk


Locked

Return to “Mambots 1.0.x”