Fixed login problem after 1.0.14RC1 upgrade

Joomla version 1.0 is end-of-life and are no longer supported. Please use Joomla 3.x instead.

Moderator: General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.
Locked
User avatar
vixmoa
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 13
Joined: Tue May 23, 2006 7:18 pm

Fixed login problem after 1.0.14RC1 upgrade

Post by vixmoa » Sun Jan 27, 2008 4:00 pm

Well, finally I found the fix. At least for me  :P

Somebody forgot change the lenght of the field password in jos_users.
Just change it to 100 and will work again.

8)

reformed66
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 8
Joined: Mon Apr 24, 2006 2:32 am

Re: Fixed login problem after 1.0.14RC1 upgrade

Post by reformed66 » Sun Jan 27, 2008 6:03 pm

vixmoa wrote: Well, finally I found the fix. At least for me  :P

Somebody forgot change the lenght of the field password in jos_users.
Just change it to 100 and will work again.

8)
Thanks for the suggestion. :)
I tried that and it did not work. :(

Roger

okosh
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Mon Dec 10, 2007 4:50 pm

Re: Fixed login problem after 1.0.14RC1 upgrade

Post by okosh » Wed Jan 30, 2008 6:32 pm

Thanks Vix, it was driving me crazy!

paus
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 67
Joined: Mon May 07, 2007 9:59 am
Contact:

Re: Fixed login problem after 1.0.14RC1 upgrade

Post by paus » Mon Feb 18, 2008 2:28 pm

Where can i find jos_users?

gws
Joomla! Virtuoso
Joomla! Virtuoso
Posts: 3775
Joined: Tue Aug 23, 2005 1:56 pm
Location: South coast, UK
Contact:

Re: Fixed login problem after 1.0.14RC1 upgrade

Post by gws » Fri Feb 22, 2008 5:48 pm

Its a table in your database.

User avatar
masterchief
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2316
Joined: Fri Aug 12, 2005 2:45 am
Location: Brisbane, Australia
Contact:

Re: Fixed login problem after 1.0.14RC1 upgrade

Post by masterchief » Tue Mar 04, 2008 10:32 am

vixmoa, what was the size of that field before you changed it?
Andrew Eddie - Tweet @AndrewEddie
<><
http://eddify.me
http://www.kiva.org/team/joomla - Got Joomla for free? Pay it forward and help fight poverty.

User avatar
vixmoa
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 13
Joined: Tue May 23, 2006 7:18 pm

Re: Fixed login problem after 1.0.14RC1 upgrade

Post by vixmoa » Tue Mar 04, 2008 11:32 am

masterchief wrote:vixmoa, what was the size of that field before you changed it?
Sorry I don't remember. But It was a J! 1.0.12 installation, so the leght was shorter than 100.
Maybe in the upgrades ->1.0.13->1.0.14 anybody forgot to upgrade de table

But the problem appeared in 1.0.14 upgrade and not to 1.0.13 ???

http://forum.joomla.org/viewtopic.php?f ... 0#p1222748


Locked

Return to “Upgrading - 1.0.x”