Mijn persoonlijke website

Moderator: pe7er

Forum rules
Forum Regels
Locked
Burnitall
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 72
Joined: Thu Aug 24, 2006 9:33 am

Mijn persoonlijke website

Post by Burnitall » Sat Jul 26, 2008 7:45 pm

Mijn aller eerste Joomla 1.5 website.
De website draaid op mijn computer thuis, dus ondanks mijn supersnelle internetverbinding van 24 mb download en 2.5 mb upload is hij nog wat aan de trage kant.
Maar ik denk wel dat ik hem op echte host ga zetten, dus niet klagen dat het wat langzaam gaat. ff geduld dus, het valt over het algemeen wel mee.

Klein dingetje nog. Soms krijg je bij "genealogy" een warning te zien. Dit euvel kwam ik tegen op mijn werk, en op de ene computer, en op een andere niets aan het handje. Ik denk dat het komt doordat de wachttijd wat te lang duurt.

Ik hoop dat hij jullie bevalt.
http://lfhissink.mine.nu is mijn url.

Ik heb niet zoveel componenten/modules gebruikt.
De leukste module die ik gebruik heb, is'" logintoread ". De naam zegt het al. Als je een artikel verder wilt lezen moet je registreren/inloggen. Op zich is dit nog niet nodig, maar wat betreft genealogy gedeelte misschien wel.
Dan heb ik nog een blog module geinstalleerd. Deze blog kan iedereen lezen, maar een blog schrijven is toestemming aan hogere leden gegeven dan alleen geregistreerden.
Dan heb ik nog een slide module gebruikt, en een module om foto's te publiseren in tumbnails.
De foto's in de slaide show zij niet van mijzelf, maar deze zaten bij de module. Na mijn vakantie komen hier mjn foto's te staan.

Kort om, neem een kijkje en laat weten wat je er van vind.

Locked

Return to “Show jouw website”