[MODULE] vBulletin_soap ( PHP5 + SOAP Extension )

Discuss the universal connector for forums and other applications. (including vBridge )
Locked
leonsio
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 355
Joined: Wed Nov 02, 2005 11:20 am
Contact:

[MODULE] vBulletin_soap ( PHP5 + SOAP Extension )

Post by leonsio » Tue Feb 21, 2006 1:29 pm

this module  require php5 and SOAP extension

v.1.0.5
if the user is logged in on vbulletin side
the module detect all needed cookies for other addons
v.1.0.4
cookie fix
v.1.0.3
compatibility with new version of VB_SOAP
v.1.0.2
supports login/logout,
add users to vbulletin/joomla
manage/delete/update users
vbulletin session support
protected users cannot be deleted ( in the config.php )
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

leonsio
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 355
Joined: Wed Nov 02, 2005 11:20 am
Contact:

Re: [MODULE] vBulletin_soap ( PHP5 + SOAP Extension )

Post by leonsio » Tue Feb 21, 2006 1:30 pm

all questions and functions requests please in this topic

dont ask for support in this thread plz.

oojacoboo
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 96
Joined: Thu Sep 15, 2005 1:25 am

Re: [MODULE] vBulletin_soap ( PHP5 + SOAP Extension )

Post by oojacoboo » Mon Feb 27, 2006 4:45 am

What is the purpose of this module?
Where do we put this module?
How do we configure this module?
What else is required other than php5/SOAP?

Is there anything else required with this?

ERuiz
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 117
Joined: Thu Nov 24, 2005 5:40 pm
Contact:

Re: [MODULE] vBulletin_soap ( PHP5 + SOAP Extension )

Post by ERuiz » Sat Mar 04, 2006 4:17 am

Is 1.0.5 the latest? Where does this file go? Is there any sort of guide on how to get this COM_CONNECTOR and VBulletin SOAP module, properly installed? At this moment, there are so many threads and pieces of information scattered all over this forum, that it's not funny! We need a simple step by step for this connector, as it promises to be great but the documentation or lack of, is very sad indeed.
Last edited by ERuiz on Sat Mar 04, 2006 4:20 am, edited 1 time in total.
Regards,

Efrain Ruiz
Virtual American Airlines
http://www.virtualaa.com

ptmuldoon
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 50
Joined: Sat Feb 25, 2006 11:02 pm

Re: [MODULE] vBulletin_soap ( PHP5 + SOAP Extension )

Post by ptmuldoon » Sat Mar 04, 2006 5:12 pm

I agree.  I've been trying for about 2 days now to get vb and joomla to work together, and still haven't gotten it to work..  I'm not even certain where to find and install the soap extension.

Giorno
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 16
Joined: Mon Dec 26, 2005 6:17 pm

Re: [MODULE] vBulletin_soap ( PHP5 + SOAP Extension )

Post by Giorno » Mon Mar 20, 2006 11:48 pm

leonsio wrote: this module  require php5 and SOAP extension
With "require SOAP extension" you mean that I need to enable soap in php5? ...or in addition to that I need vBulletin soap to make it works, for example, with vB? If in my phpinfo I can see --enable-soap and --with-soap I'm ok? Sorry for my newbie's question!  :-[

leonsio
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 355
Joined: Wed Nov 02, 2005 11:20 am
Contact:

Re: [MODULE] vBulletin_soap ( PHP5 + SOAP Extension )

Post by leonsio » Tue Mar 21, 2006 6:27 am

if you have compiled php woth --enable-soap your should have the soap extension enabled on your system

Giorno
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 16
Joined: Mon Dec 26, 2005 6:17 pm

Re: [MODULE] vBulletin_soap ( PHP5 + SOAP Extension )

Post by Giorno » Tue Mar 21, 2006 5:24 pm

leonsio wrote: if you have compiled php woth --enable-soap your should have the soap extension enabled on your system
Ok. Now my hoster is running php4, I tell them to switch to php5 with --enable-soap, I have shell access do you think I can do the switch myself? Maybe I don't have all the permission to make it... I'm going to ask them (BlueHost).

leonsio
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 355
Joined: Wed Nov 02, 2005 11:20 am
Contact:

Re: [MODULE] vBulletin_soap ( PHP5 + SOAP Extension )

Post by leonsio » Tue Mar 21, 2006 5:54 pm

you can only do that if you have root access on the server
only a shell is not enouth


if you can do this without root access you should switch the provider ;)


Locked

Return to “com_connector - Multi Joomla Bridge”