Senior/junior webbutvecklare (Joomla!) sökes

Här kan du efterfråga kommersiell hjälp. OBS! Läs reglerna innan du postar.

Moderators: Zello, chrille

Forum rules
Forumregler
Locked
iquest
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Thu Jan 02, 2014 3:41 pm

Senior/junior webbutvecklare (Joomla!) sökes

Post by iquest » Thu Jan 02, 2014 3:45 pm

Hej alla

Jag har kikat in på detta forum tidigare, men det här blir min första post:

Vi är ett litet företag (gått från 1 -> 5 personer på ett år) som sitter i Stockholm och nischat oss mot utveckling av webbaserade verksamhetssystem åt företag.

Systemen bygger vi antingen från grunden, eller så utgår vi från befintliga CMS och använder bland annat dessa tekniker/plattformar: PHP, Zend Framework 2, Joomla!, Twitter Bootstrap, AngularJs, jQuery & MySql. Vi sitter i blandad miljö (Mac, Linux & Windows) och använder virtuella utvecklingsmiljöer där det passar.

Vi har byggt flera system åt kunder genom att utveckla egna komponenter, moduler och plugins till Joomla!

Då orderboken för 2014 redan i princip är full, är vi i behov av att komplettera våra resurser med några utvecklare på konsult- eller frilansbasis. Vi ser gärna att vi stämmer av med något mindre/avgränsat uppdrag, för att sedan växla upp om allt stämmer kompetens- och personkemimässigt.

Själva upplever vi oss som otvungna, avslappnade och utvecklingsbenägna & gillar att äta Jaffa cakes och spela StarCraft 2 när tillfälle ges...

Du/ni som är intresserad(-e), ge er tillkänna via PM. Vi ser helst att ni verkar i stockholmstrakten och kan sitta hos oss och jobba, men även andra upplägg kan vara intressanta.

Vänligen /F.B

Locked

Return to “Kommersiell hjälp önskas”