FAQ: Why do the pop ups in my WYSIWYG editor not work or show gibberish?

This is the archive off all FAQ related threads.
Locked
User avatar
mcsmom
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 7985
Joined: Thu Aug 18, 2005 8:43 pm
Location: New York
Contact:

FAQ: Why do the pop ups in my WYSIWYG editor not work or show gibberish?

Post by mcsmom » Sat Aug 19, 2006 2:05 am

Depending on the editor, this problem may occur when trying to edit the html, insert tables or perform a similar function that requires javascript.

Most likely the problem with the livesite...

You look in your site configuration (General Configuration, select the Server tab) you will see that the livesite is given. Usually it is either http://www.mydomain.com or mydomain.com.

When you log into your site, you must log in from the exact livesite. if you don't the javascript in your editor will not work.

One way to deal with this is to put a redirect from, for example, mydomain.com to http://www.mydomain.com so that you and your users always login from the correct url. You can do this with .htaccess.

Keywords for search: TinyMCE, default editor, javascript,{$lang_insert_link_title}
Last edited by mcsmom on Sat Dec 09, 2006 8:52 pm, edited 1 time in total.
So we must fix our vision not merely on the negative expulsion of war, but upon the positive affirmation of peace. MLK 1964.
http://officialjoomlabook.com Get it at http://www.joomla.org/joomla-press-official-books.html Buy a book, support Joomla!.

Locked

Return to “FAQ Archive”