Går inte redigera från frontend

Diskutera allmänna frågor rörande Joomla! 3.x

Moderators: Zello, chrille

Forum rules
Forumregler
Post Reply
magnusd
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 424
Joined: Sat Dec 08, 2007 4:36 pm

Går inte redigera från frontend

Post by magnusd » Sat Dec 08, 2018 6:21 pm

Hej
Har problem på en site att redigera en artikel från frontend.
Logga in, går bra. "ändra" artikel går bra, men det går inte att spara.

"Tom lösning tillåts ej" och på raden under.... "Ogiltigt fält: Captcha"

Jag använder Captcha på ett antal formulär, men knappast på en artikel????

Tips?

/Magnus

User avatar
Per Yngve Berg
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 26017
Joined: Mon Oct 27, 2008 9:27 pm
Location: Akershus, Norway

Re: Går inte redigera från frontend

Post by Per Yngve Berg » Sat Dec 08, 2018 8:08 pm

Det är troligen en plugin som trasar det till.

magnusd
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 424
Joined: Sat Dec 08, 2007 4:36 pm

Re: Går inte redigera från frontend

Post by magnusd » Mon Dec 10, 2018 5:35 pm

Ja, det verkar så. Det är Captcha. Funkar inte att inaktivera och när jag aktiverar igen får jag felmeddelande: "Fyll i CAPTCHA." Problemet är att det inte finns någon Captcha att fylla i när jag redigerar en artikel i frontend. Hittat en del trådar om detta på det internationella forumet, men ingen lösning.

magnusd
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 424
Joined: Sat Dec 08, 2007 4:36 pm

Re: Går inte redigera från frontend

Post by magnusd » Mon Dec 10, 2018 5:44 pm

Hittade under globala inställningar för artiklar "Tillåta Captcha vid skicka". Ändra denna till "Använd ej".
Då får jag felmeddelandet "Fel vid Spara med följande fel: Invalid Parent ID"


Post Reply

Return to “Allmänna frågor”