Hvorfor Joomla

Spørgsmål til joomla 3.x

Moderators: b-ronnow, General Support Moderators

Post Reply
mads_bloch
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Tue Mar 12, 2019 7:51 am

Hvorfor Joomla

Post by mads_bloch » Tue Mar 12, 2019 8:02 am

Hej alle

Jeg er ny herinde i forummet og jeg søger lidt generelle informationer. Jeg har arbejdet med WordPress i mange år, men er så småt ved at få flere og flere henvendelser fra potentielle klienter, som benytter Joomla. I den forbindelse vil jeg høre, hvor Joomla differentiere sig fra WordPress. Jeg har ikke de store erfaringer med Joomla - jeg har set backend i nogle enkelte løsninger og kan se der er lidt ligheder med WordPress. Det skal i den her forbindelse siges at jeg er "superbruger" i WordPress og ikke decideret udvikler.

Jeg arbejder typisk med temaer, hvor jeg køber et nyt tema og justere lidt i dette, så det passer overens med kundens ønsker. Jeg overvejer at lægge mine nuværende sider (se nederst i indlægget) over I Joomla. Alle sider er meget ens, og jeg vil gerne høre nogle af eksperterne, hvad det vil kræve? Eks. nedenstående sider har alle et topbanner med tilhørende top menu, højre menu og søgefelt. Det er altså ekstremt simple sider, som eneste formål er at give brugeren et hurtigt overblik over informationen på siden.
Så, hvad vil det kræve at lave i Joomla - er der nogen som kan skitsere det?

Se siderne her;

Code: Select all

https://selfsteer.dk, https://cko.dk, https://aftenskolen.dk, https://greenet.dk, https://dkmcs.dk, https://kulturfabrikken.dk, https://ivaerksaettermor.dk, https://student360.dk, https://pionerprisen.dk, 
https://bmc-motorsport.dk
Rigtig god dag
/Mads

Post Reply

Return to “Joomla! 3.x (Anbefalet til nye installationer. Nyeste funktionalitet)”