مشکل نصب جوملا در لوکال هاست

سوالات کلی در مورد جوملا

Moderator: joomlalearn

Post Reply
amirghanbariir
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Tue Apr 16, 2019 6:10 am

مشکل نصب جوملا در لوکال هاست

Post by amirghanbariir » Wed Apr 17, 2019 8:12 am

سلام دوستان عزیز
بنده به تازگی با مشکلی عجیب در نصب جوملا درون لوکا هاست مواجه شدم و هیچ راه حلی برای آن سرغ ندارم .
بعد از اینکه مراحل نصب به ترتیب انجام می شود مرحله ای که بایستی تنظیمات پایگاه داده را تکمیل کرد را تکمیل کرده و دکمه بعد را که می زنم خطایی نمایش می دهد به شکل زیر :

Code: Select all

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`' at line 29 SQL=CREATE TABLE `jos_banner` ( `bid` int(11) NOT NULL auto_increment, `cid` int(11) NOT NULL default '0', `type` varchar(30) NOT NULL default 'banner', `name` varchar(255) NOT NULL default '', `alias` varchar(255) NOT NULL default '', `imptotal` int(11) NOT NULL default '0', `impmade` int(11) NOT NULL default '0', `clicks` int(11) NOT NULL default '0', `imageurl` varchar(100) NOT NULL default '', `clickurl` varchar(200) NOT NULL default '', `date` datetime default NULL, `showBanner` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out_time` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `editor` varchar(50) default NULL, `custombannercode` text, `catid` INTEGER UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `description` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `sticky` TINYINT(1) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `ordering` INTEGER NOT NULL DEFAULT 0, `publish_up` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `publish_down` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `tags` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `params` TEXT NOT NULL DEFAULT '', PRIMARY KEY (`bid`), KEY `viewbanner` (`showBanner`), INDEX `idx_banner_catid`(`catid`) ) TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`

من درون easy php و wamp امتحان کردم ولی هر دو همین خطا را می دهند !
میشه راهنمایی کنین چیکار میتونم بکنم؟
مرسی


mrkhalagh
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Tue Apr 16, 2019 4:19 pm

Re: مشکل نصب جوملا در لوکال هاست

Post by mrkhalagh » Tue Apr 23, 2019 10:40 am

amirghanbariir wrote:
Wed Apr 17, 2019 8:12 am

سلام دوستان عزیز
بنده به تازگی با مشکلی عجیب در نصب جوملا درون لوکا هاست مواجه شدم و هیچ راه حلی برای آن سرغ ندارم .
بعد از اینکه مراحل نصب به ترتیب انجام می شود مرحله ای که بایستی تنظیمات پایگاه داده را تکمیل کرد را تکمیل کرده و دکمه بعد را که می زنم خطایی نمایش می دهد به شکل زیر :

Code: Select all

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`' at line 29 SQL=CREATE TABLE `jos_banner` ( `bid` int(11) NOT NULL auto_increment, `cid` int(11) NOT NULL default '0', `type` varchar(30) NOT NULL default 'banner', `name` varchar(255) NOT NULL default '', `alias` varchar(255) NOT NULL default '', `imptotal` int(11) NOT NULL default '0', `impmade` int(11) NOT NULL default '0', `clicks` int(11) NOT NULL default '0', `imageurl` varchar(100) NOT NULL default '', `clickurl` varchar(200) NOT NULL default '', `date` datetime default NULL, `showBanner` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out_time` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `editor` varchar(50) default NULL, `custombannercode` text, `catid` INTEGER UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `description` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `sticky` TINYINT(1) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `ordering` INTEGER NOT NULL DEFAULT 0, `publish_up` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `publish_down` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `tags` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `params` TEXT NOT NULL DEFAULT '', PRIMARY KEY (`bid`), KEY `viewbanner` (`showBanner`), INDEX `idx_banner_catid`(`catid`) ) TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`

من درون easy php و wamp امتحان کردم ولی هر دو همین خطا را می دهند !
میشه راهنمایی کنین چیکار میتونم بکنم؟
مرسی


من هم این مشکل را داشتم ولی نسخه جدید ومپ را نصب کردم درست شد فکر کنم از ورژن php باشه
نسخه جدید ومپ را نصب کنین ممکن است درست شود ;)



Post Reply

Return to “سوالهای عمومی”