Where's my site gone?

Discussion regarding Joomla! 3.x security issues.

Moderators: Bernard T, mandville, fcoulter, PhilD, General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant / FPA - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.
Post Reply
Hosteller
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Wed Jun 26, 2019 9:10 am

Where's my site gone?

Post by Hosteller » Wed Jun 26, 2019 1:50 pm

Re: seahouseshostel.org.uk

Yesterday I logged into my site for the first time in about five months and was asked (I think) if I'd like to upload and install the latest version of Joomla.
A green progress appeared across the screen but it stuck at about 80%, and after ten minutes or so I refreshed the screen.
The site - and the admin site - both disappeared and all I have is a white screen with "Failed to start application: Class 'Joomla\CMS\Session\MetadataManager' not found".
I have absolutely no idea what to do now, and the hosting supplier can't or won't help either.
I'd be really, really grateful for a lifeline!

Thank you very much.
Last edited by toivo on Sat Jun 29, 2019 6:19 pm, edited 2 times in total.
Reason: mod note: moved from 3.x Administration

User avatar
creativesights
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 636
Joined: Tue Jan 13, 2009 11:50 pm
Location: San Diego, California, USA
Contact:

Re: Where's my site gone?

Post by creativesights » Wed Jun 26, 2019 5:52 pm

Ask the host to restore a backup.

If they can't or won't. You could upload a clean joomla file structure via FTP and overwrite the existing files - everything except the installation files.

You should use the Forum Post Assistant to tell everyone more about what's going on with your site. - viewtopic.php?f=806&t=969442
Andrew Crossan
CreativeSights
Professional Custom Website Design & Development in San Diego
https://www.creativesights.com

User avatar
abernyte
Joomla! Virtuoso
Joomla! Virtuoso
Posts: 3666
Joined: Fri May 15, 2009 2:01 pm
Location: Écosse - Scozia - Escocia - Škotija -स्कॉटलैंड

Re: Where's my site gone?

Post by abernyte » Sat Jun 29, 2019 6:07 pm

Your site is showing properly but is reported as having a malware infection.
https://sitecheck.sucuri.net/results/se ... tel.org.uk

Follow the instructions here: viewtopic.php?f=714&t=946026 or hire a professional,
https://myjoomla.com/ will give you the initial scan for free.
What we obtain too cheap, we esteem too lightly…Thomas Paine


Post Reply

Return to “Security in Joomla! 3.x”